<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 07:45 PM:
  G3 E" l% `6 Z( u9 c2 l
7 y6 }9 n8 p4 s你講我個頭像﹖岩岩又轉翻喇﹐唔知點解UPLOAD唔到新相
0 F, B# D' l  y& ^press f5
寒~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Originally posted by crap at 2005-6-26 07:44 PM:/ F' B, S. ?. ^/ R1 R) K7 I
vivi讀邊間嫁?" k. h1 Y& z) X6 J+ J
US?
8 b9 ]: Z( m* d) d, g你講University of Sydney呀﹖唔係呀﹐我讀UNSW﹐不過唔洗比錢﹐我HOLD住澳洲PASSPORT﹐政府出既﹐之後出黎做野之後會響人工扣。
dinner~!~
蟹/雀...
+ [0 ?8 J! H2 ]3 j& ]: `4 F/ z! y
是否壞link或無意義既題就甘移去堆填就ok?
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 19:47:& k9 f. ]& o6 o6 V8 J
% i9 _2 x. \4 Y3 g% J
你講University of Sydney呀﹖唔係呀﹐我讀UNSW﹐不過唔洗比錢﹐我HOLD住澳洲PASSPORT﹐政府出既﹐之後出黎做野之後會響人工扣。
/ I& H( Z" ?4 Y# c1 ^所以話…做citizen就好似唔洗俾錢咁…
8 J' ?* z" q; H
& E; o; a- x; W' ~# V1 O4 G我好多朋友都讀UNSW…
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 07:46 PM:4 G1 r# b+ i0 T* X- P

0 v+ Y7 Q0 ~: W0 Apress f5
/ A# o$ }9 o7 f) _0 Q8 H  cno luck..........will try later
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 09:47 PM:
( i$ S: F7 ]/ @  E, X* `7 G2 h7 t, E4 ^* m. Y) ^( i0 ~
你講University of Sydney呀﹖唔係呀﹐我讀UNSW﹐不過唔洗比錢﹐我HOLD住澳洲PASSPORT﹐政府出既﹐之後出黎做野之後會響人工扣。
4 Y  I5 g9 K6 N; _7 ~1 z) t/ o) J
8 e# r0 x. D: s# a2 _2 Z# G7 Q係呀
! Q% D1 g1 [3 U. H# V$ o+ v( ~& y! Q: e9 j0 }" P0 w/ c' ~
嘩, 原來你唔係假洋鬼子, 係堅洋鬼子' y9 S' u/ p# V8 d  N8 j8 v
: r1 t% ^, w1 c' d
UNSW難唔難入嫁?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 07:48 PM:) o; e3 X! q0 I" X1 T, a! K
dinner~!~
  V1 J! L" o0 I- G我就食得﹐今晚食雀
Originally posted by crap at 2005-6-26 19:49:- I. ~$ Y2 c8 v0 O# M( H

5 D3 {! F( S- a  L) ]& ^. D! n1 D- {) c: j0 {1 f* H+ T9 [! d
係呀
' Y3 f1 U6 d' f/ J# H2 J
8 z/ T1 J, i8 `5 X9 k3 S- l嘩, 原來你唔係假洋鬼子, 係堅洋鬼子
+ C1 k) {7 `& Q8 R8 y$ G' ?! n) w5 U% J3 Y/ o
UNSW難唔難入嫁?
; R7 W* i7 a6 A& `5 {* H越黎越難入…foundation上去都要好高分!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。