<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-26 08:51 PM:1 x5 c( ^% d) g7 r/ s

5 n/ C1 q/ F! a咁我又玩得嘅…
% D) D+ F/ S* B  _4 q9 a+ t
That's Great~~
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 10:51 PM:( F8 |3 |% t0 }/ G% E3 N

$ p  |8 c3 x0 ~, g' M# ?9 E到時激走左女JUB﹐男JUB翻黎踩場就大鑊。
) _8 A- i  V7 E1 u* h
9 e$ @* N4 l5 p咪係囉=.="
Originally posted by jublio at 2005-6-26 08:49 PM:3 Z2 N1 S9 O6 G

, p+ F$ p# J' I2 b7 f5 u% ]唔係架…
( }0 D. P. s  l3 y  C$ i我係澳洲日本黃頁睇到…
4 h4 |6 z1 A; [, E
食日本野﹐始終日本人處理番會好D﹐我最憎食韓國人整既壽司。
Originally posted by crap at 2005-6-26 20:51:: m+ N6 F6 K) J

% u3 M0 ?5 n1 U+ t4 z) z# T0 ~) J+ V5 u6 |  H3 [8 G3 ?
30幾人=.=1 i! D0 {% q' v8 k
如果唔計波友, 我黎左都識唔到30人=.=
* g# O5 @, @2 E3 S
大佬…vivi year 7開始讀…識嘅人當然有咁上下
Originally posted by jublio at 2005-6-26 10:51 PM:
9 A- C, G# V) ~6 c1 k
2 ?+ ^' X! c7 c7 N9 H8 Q咁我又玩得嘅…
  X  M! U% D2 C+ V' r4 ^: L# i* a
+ o( |9 J+ Y. P; b
咁就好喇
( k, v& I5 q7 [4 @但都唔代表可以玩太盡
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 20:53:9 s2 V+ A) `6 t' |

, a% ?+ {& f6 {" s食日本野﹐始終日本人處理番會好D﹐我最憎食韓國人整既壽司。
  }7 }; u, d5 L0 d! k* B無錯!但係又越開越多…
Vivi…Sydney食野有乜好介紹呀?
Originally posted by crap at 2005-6-26 08:51 PM:
7 t7 W# Q; N" ]7 N+ b
2 O5 G0 p2 q: B4 Q
7 N& }; @4 c& ?" E# m30幾人=.=( \" e) I5 b9 i2 T2 r
如果唔計波友, 我黎左都識唔到30人=.=
% Z. p' q" p/ X; z) A2 p! h& e黎左果30幾人﹐我都係同一部份人熟架咋﹐不過諗住算係中學畢業後第一次聚舊﹐所以咪個個都請囉。
Originally posted by crap at 2005-6-26 08:54 PM:# p8 S& b! i4 b, L3 D( e

z4 {7 Y5 g0 C" z# s
8 f# h% n4 Q! f6 w- F咁就好喇! X% `2 K+ d  h( e0 l; S7 G
但都唔代表可以玩太盡
$ |9 F/ ~+ f! \& Z
55:cool:
Originally posted by jublio at 2005-6-26 10:53 PM:
& w# u+ G( P0 ?+ c$ t) @2 w* h' i3 \& o. t! _
大佬…vivi year 7開始讀…識嘅人當然有咁上下
" s) v, W3 p& `  x# }8 H" S. @4 F. |  \
又係, 同班同學都夠=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。