<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:16 PM:, h7 @0 i* r, f  U
% C  ~5 ]% e+ _8 @/ z* o& Z: C" s
趁我呢個假期去試下…
) O3 g! V! S3 H8 J3 n/ f1 `2 C' j$ v. U6 b2 M
不過我遠近都去…
$ _9 q- s3 d% C( a; f
Longueville果間我無咩意見﹐不過近你果邊﹐我去過一次之後都無諗主再去過。Macquarie Centre入面間Lello Gelato有水準。
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:17:8 F1 E0 x3 ]! [9 M. o" o4 e
' G# q$ K& \& t; z# t
% M, U0 D4 B: l# b2 f$ R
男兒口大食四方﹐女兒口大食窮郎。
. j) i4 e  J6 _4 ?' U: P
6 f0 f7 [' q: A$ X# s我同女友對CROWS NEST有情義結﹐所以經常去果頭。下次去試試你講果D。
+ j+ a" I2 `' D咩喎…4 ?9 u6 b3 ?- |% P! K

0 w% _  S/ q% g  n1 ~不過以前係crows nest返part time…都唔識去食好野…
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:21 PM:$ X% n4 \- w1 b; _
& ~5 F# L: T# V  d$ S1 E5 i( g
咩喎…) n4 R7 B9 u: E  z8 H; V, V% d9 q
8 }/ I' Q. b. t8 o, l9 w
不過以前係crows nest返part time…都唔識去食好野…
) n7 G% _& J4 a* D
Crows Nest 條 Willoughby Road 近 Pacific Hwy口果D全部都好有水準。% C" P1 R6 q" x
3 ?; W% S, h) k( W3 I# j& G' o
如果鐘意食意大利野﹐Leichardt 無走雞。
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:19:
' K& J0 @; H! K8 o/ ^: i  N/ E: m4 U) K  h, Q
Longueville果間我無咩意見﹐不過近你果邊﹐我去過一次之後都無諗主再去過。Macquarie Centre入面間Lello Gelato有水準。
/ u& }2 s# q4 i' C" P$ S" v! \
我都覺得唔錯…又係綠茶味…3 H. A; O0 G0 ?  d: [0 g
eastlake 都有Lello Gelato
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:23:7 m$ `2 c' e& D0 u, j+ p4 _1 e

7 A' E6 f5 t' M0 M* ?% Y3 nCrows Nest 條 Willoughby Road 近 Pacific Hwy口果D全部都好有水準。4 i; g% l- L+ H2 h6 K; Z8 [  W
$ }1 {! f' P7 _7 a+ h  k
如果鐘意食意大利野﹐Leichardt 無走雞。
3 f. N/ p) V. s3 W2 l0 L" h% T' y哈哈…有一排我成日去…食到肥晒…
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:23 PM:
! e" H3 Q4 K# N; \. S: g7 v, J; W7 o& k% E9 e; I7 ]
我都覺得唔錯…又係綠茶味…2 n( n9 |6 N# U. {  N% z8 G* O- S
eastlake 都有Lello Gelato
, D) O1 q0 m' z! I9 s  b* \係咪east garden? 我諗住果邊遠﹐所以無提﹐唔知點解覺得East Garden果間好味D。
講食,唔岩我 ~.~
綠茶雪糕我都識整﹐不過無RECIPE響身邊
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 09:26 PM:
; V' x0 _3 I  H. d$ |2 J( A講食,唔岩我 ~.~
) n" y3 Y  b* ^& I7 u$ n6 b為何呢﹖你減肥﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:26:
) ^  b1 U6 I0 o; L6 b3 |4 @- G5 o; y; \  {- @
係咪east garden? 我諗住果邊遠﹐所以無提﹐唔知點解覺得East Garden果間好味D。
( k( H3 w1 D; J  `, a+ y$ V& N9 c個間多d味道架…有黑芝麻…macquarie centre個間無架!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。