<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by at 2006-4-8 07:46 PM:
http://video.google.com/videopla ... iquelme&pl=true
CAM都呃埋
WOO

http://nikefootball.nike.com/nikefootball/siteshell/index.jsp#,en,0;jogatv,,0,0,0
有無睇過d廣告
rooney個個勁正xd
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-4-8 07:56 PM:

對我泥講好勁-.-

你study leave個陣一日溫幾耐?
我而家勁hea,,大過free溫唔到
我自己貼左d範圍溫,除左中、英、數之外,無一科溫得晒,食晒屎呀
我開頭一日溫七、八個鐘,不過係hea溫,超慢,諗住大把時間,點知後尾果幾日就臨急抱彿腳飛書黎睇
唔好學我呀><

[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2006-4-8 at 08:03 PM ]
Originally posted by 瑞比 at 2006-4-8 19:59:

WOO

http://nikefootball.nike.com/nikefootball/siteshell/index.jsp#,en,0;jogatv,,0,0,0
有無睇過d廣告
rooney個個勁正xd
個個睇哂喇~
亨利果個d人先勁~

我都學左一,兩招~
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-8 08:01 PM:

我自己貼左d範圍溫,除左中、英、數之外,無一科溫得晒,食晒屎呀
我開頭一日溫七、八個鐘,不過係hea溫,超慢,諗住大把時間,點知後尾果幾日就臨急抱彿腳飛書黎睇
唔好學我呀><
我都開始有呢個心態/.\\

而家一日2粒鐘到-.-
不過都有信心溫得晒既
中史諗住略盡綿力,反正都無信心
而家好驚econ,以為識晒,點正mock炒到hihi
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-8 08:01 PM:

我自己貼左d範圍溫,除左中、英、數...
你修咩科
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-8 08:03 PM:

個個睇哂喇~
亨利果個d人先勁~

我都學左一,兩招~

佢同dino簡直係神人級
1招都學唔到

曼聯保留藍色球衣

曼聯官方網站透露,下一季仍然會沿用上個暑假才推出的藍色球衣。

而藍色球衣仍然會更改的地方是廣告贊助商將會有 Vodafone 轉為 AIG。

曼聯發言人說︰「我們在明年會繼續沿用藍色球衣,相信這會對球迷比較公平,我們上個暑假才推出這款球衣。」

「AIG 的廣告將會印在新球季所有球衣上,不過藍色球衣的設計則會繼續保留。」

曼聯在今個暑假將會推出兩款新球衣,一款為新的主場紅色球衣,另一款為新的作客球衣。」
我最愛的是MANCHESTER UNITED
Originally posted by 瑞比 at 2006-4-8 08:11 PM:

你修咩科
我修中、英、數、中史、hist、geog、econ、宗教
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-8 10:48 PM:

我修中、英、數、中史、hist、geog、econ、宗教
我下年就要lu...
我果d科同你一樣呢...

[ Last edited by iknow on 2006-4-8 at 11:23 PM ]
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-8 11:21 PM:

我下年就要lu...
我果d科同你一樣呢...

[ Last edited by iknow on 2006-4-8 at 11:23 PM ]
同我一樣,又幾橋bor~^^咁盡情玩埋今年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。