<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
執執
睇黎我時男時女…都係做人妖把啦…身材又好!
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:39 PM:% h7 @7 r! i/ J9 @7 U! p# D- c
+ F& n% }- v  Z! y0 e/ y, e
點解要中文名嘅?# P1 S8 M0 ^% N
你叫我jub算啦…
0 c* U1 S6 s8 h" m係囉﹐你個英文名好高級下
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:42:& b6 s4 q/ l# w& D* l- e' p( H

) y: t- C1 ?2 s係囉﹐你個英文名好高級下
4 b1 f. J& L  N& X6 N
男j改架…
Originally posted by jublio at 09:40 PM 21:40:
% D8 o6 }: I' U) X4 b" ~" S/ B7 U# D6 [4 ?1 |
好似係tata
6 r5 c0 Q  u, k
系啊!!# E; d/ k- j7 d7 [3 w$ @2 o" b
em.........jub=竺姐好嗎?因為這個字很少人用~
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:41 PM:4 X. ]/ X  G4 v/ _8 e2 ?3 j& r0 F( w3 W
睇黎我時男時女…都係做人妖把啦…身材又好!
) u; D8 i# x( w) ~5 F& ~
34D:cool:
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-26 09:44 PM:4 z7 Y$ U, q3 b7 U. B$ Q! |

. h1 l! v, ^+ L7 N系啊!!
! Y% V6 \# o' a) t) p! m$ {% I6 dem.........jub=竺姐好嗎?因為這個字很少人用~
0 u! K4 U/ w2 I
is 汁汁
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 21:44:  Y5 v/ P/ `7 H$ R2 ]# u

% C7 x2 N2 R! J4 O34D:cool:
: ~* w- k; h/ G. o; \: X4 P, B
34D係大眼妹呀嘛…
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:44 PM:+ n0 ~/ p- w& d( u+ C. v7 b

/ @+ q( ?# C" Z34D係大眼妹呀嘛…
* ^: |* p, G+ J" P& f7 Z) Q8 X
how about u ??!!:cool:
汁妹
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。