<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-6 02:23 AM:

唯有唔好再同果d人聯絡.........
咁又唔會,我諗係佢地一時忘記姐,但佢地呢種粗心大意係最令我火既,但人唔會有完美,正如我經常唔知點解在唔應該表露真性情既時候笑左出黎,或者在女仔喊時唔小心大聲問佢地係咪喊,成日因為咁傷倒人地同埋俾佢插。哈哈!!

識朋友最重要係分清楚人地係有心定無意。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-6 02:24 AM:

d鬼佬係好高嫁...........
就算矮既鬼佬都一定高過你,除非你本身係好高嫁啦
我有一次去sogo,終於感受到乜野係極度自卑,有個外國女仔在我身邊行過,我177cm,但竟然我隻眼只係到佢既波底位置,癡線!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-6 02:21 AM:

最慘係你借左俾佢地,你明明記得...
我又見過另外一個情況係a君借左20蚊比b君,,
b君冇還$,,a君冇咩點提佢,,我以為a君大方,,過左一排
誰不知有一次我同ab君搭的士,,落車果陣,,a君突然同b君
提還錢,,b君亳無準備,,極度無奈,,自己又冇$又要比人逼還$
,,但係佢自己又真係爭人錢,,真係不知誰是誰非
Originally posted by Kian76 at 2006-4-6 02:31 AM:

我有一次去sogo,終於感受到乜野係極度自卑,有個外國女仔在我身邊行過,我177cm,但竟然我隻眼只係到佢既波底位置,癡線!!!
唔係呀嘛
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-6 02:26 AM:

唔緊要架,我在自大既人面前會自...
同意
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-6 02:29 AM:

咁又唔會,我諗係佢地一時忘記姐...
識朋友呢家野都幾高學問下~因為當中有好多野要學習

終於二萬post!!!!!
摺吧啦
Originally posted by kkkk789 at 2006-4-6 02:33 AM:

我又見過另外一個情況係a君借左20蚊...
有d人係咁嫁啵,爭佢錢果個人佢唔會叫佢還,但一有機會就會用呢d機會叫佢還
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-6 02:40 AM:

識朋友呢家野都幾高學問下~因為當中有好多野要學習

終於二萬post!!!!!
woo~起醒恭喜你呀~
睇波先~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-6 02:42 AM:

woo~起醒恭喜你呀~
哈哈
多謝晒
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。