<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-7 10:13 PM:
) j/ U( l$ k3 N
1 T( k, q, q  G, T0 X差唔多死喇 =.="
# d, O- D6 G6 W+ s; X) E又閃 =.=
1 @: {# x" f- x- N6 T+ L3 |5 `
拜拜 all ~.~
" T" ^' J2 T  w% V
good bye~~00 son
閃人~.~
呢度完全無人﹖
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:01 AM:
) f* ]0 C6 I- a2 i  ~5 b呢度完全無人﹖
/ e8 Q1 U8 \" m. a+ J
係度~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:07 AM:
! b- o$ A/ J9 A% B$ ^- H: a2 d) ?  v; v! I8 d5 t& E
係度~~
# d7 z" O# J' ^, `# D" B唔^^寒~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:09 AM:& N' d3 l! V6 v2 Q. I$ `$ O

9 k) z! Z6 Y1 N/ E; {唔^^寒~
- U' _5 z4 Z$ l8 ^7 _唔啦~~~冇乜mood...) j/ f0 ^; l7 e7 O' ~8 R
& E" T) J9 \3 J! i1 m
係呢返工返成點
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:09 AM:
& P4 f* S* J5 ]3 E0 d: r( M2 v+ r% e' |  K
唔啦~~~冇乜mood...8 H6 L# w7 B/ a( N
3 ~" a' i  r& ~7 X9 q
係呢返工返成點
0 C/ k9 O7 w) _* W& }5 X
無呀~得個等字~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:11 AM:
; T* f) R. H& Y" e* ~! _) ^3 v' J( [. n6 j" J4 P
無呀~得個等字~
/ d2 U3 m& w, `1 R5 o. L; g
甘查實有咩做架~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:12 AM:
; Z; }% W6 F! o! S& C* P0 g
7 N/ c- J$ ^( H7 b甘查實有咩做架~~
( {+ C6 ]3 u! F9 \9 U咪等接job~定期應哈相~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:13 AM:3 \- b) w( b$ b
6 R# b' t/ V$ a1 A* r1 Q0 W
咪等接job~定期應哈相~
$ R: ^* L" h1 |55~~~~甘學唔學到野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。