<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-4-7 11:36 AM:

淨係知道有BENQ-SIEMENS既logo~
個款應該同世界盃果d差唔多~
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-7 11:38 AM:

佢地都有去睇~
勁喎
摺吧啦
Originally posted by kkkk789 at 2006-4-7 02:45 PM:

係囉  依家對cicnho都好有好感
我對美治亞有好感
我諗碧咸走左我都會繼續睇皇馬既
摺吧啦
Originally posted by kkkk789 at 2006-4-7 02:43 PM:

係呀~
想當年佢係mu我又係mu fans
但係佢走左左之後,,,我又好似突然
唔鐘意mu咁,,真古怪
係囉,我都係~
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-7 11:39 AM:

呢3星期,皇馬右路又係沙加度&施仙奴既世界~
加油啊
摺吧啦
週六主場迎戰皇蘇,雖然首回合作客打和2-2,但皇馬應可勝出~
又冇得睇三個星期碧咸
摺吧啦
死人費高唔好好做唔做介紹C7比皇馬呀...........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-7 09:10 PM:
死人費高唔好好做唔做介紹C7比皇馬呀...........
我覺得古迪越黎越型ar

佢戴頂紅帽個樣成個木村咁
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-4-7 11:02 PM:

我覺得古迪越黎越型ar

哈哈,咁都得
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2006-4-7 11:02 PM:

我覺得古迪越黎越型ar

NATIONAL TEAM SQUAD LIST:
REAL MADRID: Casillas, Raúl, Sergio Ramos and Míchel Salgado.
ATLÉTICO MADRID: Antonio López, Fernando Torres and Pablo Ibáñez.
GETAFE: Gavilán.
BETIS: Joaquín, Juanito and Melli.
ESPANYOL: De La Peña.
CELTA DE VIGO: Oubiña.
DEPORTIVO: Capdevila.
VALENCIA: Albelda, Baraja, Cañizares, Marchena, Vicente and Villa.
LIVERPOOL: Luis García, Morientes, Reina and Xabi Alonso.
CHELSEA: Del Horno.
VILLARREAL: Javi Venta and Marcos Senna.
BARCELONA: Iniesta, Puyol and Xavi.
ZARAGOZA: Cani.
ARSENAL: Cesc and Reyes
古迪好灰,又入唔到國家隊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。