<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:30 AM:
5 @1 m+ j' Q- ^2 D! P8 @$ t8 Z; i- z( k  x( U$ j
係lor~~~ 真係衰
( g/ }; h" e' C# `- d(無理由咁少人)
8 K  N, j7 I1 s, S7 H( i, |, _捨得回來
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:31 AM:
' G' k$ t$ b- L; s+ Q/ U$ |. }7 S0 l, J. F" {, Y/ h
呢度唔見我~~你可從其他途徑找我呀~~
) @+ u9 L% P2 H. F# \例如﹖
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:31 AM:% R) X3 S4 x/ h$ o4 `7 L
& M. U! d9 _- V) q0 H7 [
例如﹖
. x, Y( `" ^4 V( U
打電話,email, icq, msn等~~
咩呀, arm arm 上來ja( \- `6 c# e) b. `! Y
呢到都無 cd-rom既必要啦, 都無野睇既
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:33 AM:) \/ E# L. X; }
咩呀, arm arm 上來ja
" g; L1 v. U+ T- q% b0 @呢到都無 cd-rom既必要啦, 都野睇既
# ~# ^# `# y; x: Y完全認同~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:32 AM:
7 l& R9 ]" j9 C) `3 ]
" k5 {/ N! D3 E3 ]0 M  @打電話,email, icq, msn等~~
1 l$ G4 J$ M9 e; l, d4 ^
你講得好~不過我全部無
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:34 AM:
9 [/ `3 M% f+ _$ T" {& d  O" s% }% }" R9 h5 p! g0 x
你講得好~不過我全部無
: h3 t3 Y: ?4 K2 o2 y: B你唔要jei...
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:33 AM:! S, t5 B! Y3 _. m& V; e
咩呀, arm arm 上來ja
7 s) R' z/ A" U5 K( l/ [4 P呢到都無 cd-rom既必要啦, 都無野睇既
5 M2 k% f  |  M% bsorry ~誤會你添~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:34 AM:
5 i0 h+ M1 W) K2 f! t! K' j: D
9 ]7 K2 i8 h( c7 k你唔要jei...
1 m: t2 A$ D, R. b% o
係﹖幾時講過﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:34 AM:6 _  i+ O. c+ S! _5 w) u
% }1 L/ K0 `* t4 q. X
sorry ~誤會你添~
6 u: g1 l8 |/ y8 s6 z% x你重有冇開icq 嫁 ? 我個icq 無左lu~~~ 唔記得左個passward
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。