<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:41 AM:5 {# V5 T# \. p" d$ \( s1 q

0 P( R" o* [6 Z! W( S無喎~
5 r* E$ }2 L5 Q; ?' l2 ~: c# w* B
~你話係我叫你俾咪得lor
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:43 AM:4 r* O2 W5 O* P0 U( F
  P- k  `8 J7 i/ `) v, h
~你話係我叫你俾咪得lor
( x# q" }) i) R: t' d
甘點解唔直接俾呢???
hm... 要留返其他聯絡方式, 各人都感到ef一日比一日靜... ...
; ~$ E- g* I& e  C! I0 G) rasu... 我好msn多d... 可以開會
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:44 AM:! P4 Z: `; ]  y8 _5 ^3 e
hm... 要留返其他聯絡方式, 各人都感到ef一日比一日靜... ...1 Y' q! G' R7 y0 J6 m8 x
asu... 我好msn多d... 可以開會
0 `+ a6 ?6 y4 h+ a1 _, b. \
即係大細超啦~~~~% s3 Y$ k, q5 i! E( X/ y

/ J/ {) P% M+ F; q0 D( A. n! x我就唔開番
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:44 AM:* J( u9 s5 w2 Z- ?; Q) i+ D( q4 Y

# N, O4 p7 {, O: p甘點解唔直接俾呢???
) z! T2 V  |9 q. d! a4 ^" [* v8 P6 H4 E我自己都唔記得~要問返左
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:44 AM:1 J1 ~5 Y9 ^% ~  E" |& p
hm... 要留返其他聯絡方式, 各人都感到ef一日比一日靜... ...! g0 U6 q( N5 i
4 c) [: I6 d1 x  q6 V' L我都覺
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:45 AM:! K" L6 e: s: X" H4 L$ ^, b
& O3 _- \3 v& [5 \' l* ?1 M  Q
我自己都唔記得~要問返左
$ M/ N5 U/ ~/ q& Z6 |8 f- r, f) f3 E
不是ma....甘你部電腦冇install icq??
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:45 AM:" m* b7 x6 n" Y* g; b+ J2 D/ l0 a# U

* P( w* f) b) z# ^( Q即係大細超啦~~~~
6 e$ Y$ H0 O& n/ ?+ c- X# t) o6 a- g0 }- ^: w& c
我就唔開番
8 o2 Z$ w) S  g6 I/ C無計啦, 你係哥哥仔,佢係妹妹仔
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:44 AM:' ~- G# h1 Y5 T" R. T( ]  g0 Y( _
hm... 要留返其他聯絡方式, 各人都感到ef一日比一日靜... ...& X$ ^7 X7 n: h" C- s3 x
% d, T8 s' P6 z/ J' w) b6 {; L$ N; D應該甘講~~~個個有自己生活~~~人進步左(變化中)
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:46 AM:
* Y' p% j. e: V1 p# |2 A6 x% v* Z; B- Z6 L. d0 T3 [% r
不是ma....甘你部電腦冇install icq??
% G. o% h0 [5 B( C+ ~4 `係呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。