<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:47 AM:- ]9 ?  M3 H( H& O7 T
, D, ]8 z9 K! I$ d8 v
無計啦, 你係哥哥仔,佢係妹妹仔
6 G& |# k) a3 r# ?4 k' L6 ]' e=.="....冇野講....
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:46 AM:
' j2 L) g6 ]( m- ?- H) t# O2 {# b4 R* `( B/ g
我都覺
+ z' h! t) m. p9 s. f5 e都唔知做乜叉, 我整返好腦之後就係咁...唔知果十幾廿日有咩時發生...~_~
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:48 AM:" c( ]3 ]; n% z# l% ]4 k

7 f7 Q" W  G( q/ g# f* \都唔知做乜叉, 我整返好腦之後就係咁...唔知果十幾廿日有咩時發生...~_~
8 W1 Z+ {. W3 L, N
因為無左我﹖
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:49 AM:$ q. p2 ?  e  Y, m

! |( q/ ~+ l, l6 G: ?1 |/ r4 f因為無左我﹖
0 o9 J; Y2 z4 ?1 M錯, 明顯係因為無左我先真:cool:
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:48 AM:$ z; T& _3 @5 T3 m9 n5 h( e5 C2 L

( Z5 T8 \4 a% G3 ?) T1 p9 G係呀
! j, a/ t9 J0 b! |% T7 H4 E: V9 F: |( `
install 番啦~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:48 AM:7 h$ T) D8 U1 x  @0 b2 A- v7 [* |

' Q' ]) [$ O2 D! v9 L- W=.="....冇野講....
& K& _! Q  [* b- `8 E. D& c0 K
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:49 AM:: I" Q8 I; {; O

4 @0 a0 j; J( {' u" m9 c! o6 R: v/ D3 i  [5 c' Z2 Q8 d
install 番啦~
7 E) Y1 A! V3 d* x% c唔想啦~無咩空間
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:48 AM:: V% ]) B6 C4 Z9 m) @' k; e5 K

$ J' d) _/ Q- {8 X都唔知做乜叉, 我整返好腦之後就係咁...唔知果十幾廿日有咩時發生...~_~
: u" F1 F" j8 M7 [2 x你msn搵番d老死~~問下d人為何閃哂
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:49 AM:
0 J/ C% ]! A$ c7 ^6 n/ t- o3 b  o5 J2 f" O$ ^+ @/ A$ d  y
錯, 明顯係因為無左我先真:cool:
/ y/ }3 t  |9 n. B& Q
但你係都又唔見得有幾多人
anyway 閃人lu...1 C$ y0 k2 j& V" `+ e0 N

4 L, N6 U" V1 Y1 ~6 @2 B9 H有緣既話再見.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。