<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
次次覺得應該贏硬既比賽總係失分....
例如主場對奧沙辛拿,桑坦德,切爾達,皇蘇.........
主場對華倫同巴塞諗住坐和望贏啦,點知都係要輸波...........=o="""
依家又冇d咩好既教練人選..........=3=""""
摺吧啦
Originally posted by kkkk789 at 2006-4-9 02:58 AM:
今日施仙奴係一第次o係冇碧咸o既情況下打右閘
施丹冇幫佢做防守,,佢打得好似怪怪地,,
碧咸哥一個人睇波,,認真坎坷
其實問題就冇咩嫁喇,只係施仙奴d出波唔夠準唔夠威脅,冇左碧咸同佢互相走位施仙奴d助攻好似係差左d......
施丹都有幫施仙奴做防守,問題係出係施仙奴助攻力仍然係唔夠威脅~
所以今日需要打d簡單波既時候就唔掂,因為最叻打呢d波既碧咸唔係度,搞到中場班人下下要用技術死去......

今日唯一最大既變數係卡斯拿斯既犯錯.....
再加上大哨冇啦啦拉傷左,羅賓奴狀態唔夠信心唔夠,魯爾仍然低迷,所以需要「焗攻」既時候就出現唔入肉既情況..........
摺吧啦
華倫0-1贏左切爾達,壓過我地上第二............
摺吧啦
究竟下屆會有咩人腳變動呢,希望唔好太大啦.............
摺吧啦
下場應該係馬德里市大佬同三佬既打呲,皇馬作客基達菲.......
上季季尾皇馬又係作客基達菲輸2-1...........=3="""
希望唔好又輸啦..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-9 04:39 AM:
羅賓奴同美斯既級數真係差緊成班波...............=3="
羅賓奴d傳送同射門功夫真係講真唔講卡斯拿斯失個球, 皇馬和波最大原因係入唔到第二球..尋日我見到既皇馬只係一隊無乜組織, 一味只係靠施仙奴同羅賓奴左右兩邊係咁爆..爆到自己隊友亂哂d走位. 加上魯爾長期隱形, 古迪唔理球隊利益無啦啦趕出場.

下場希望有改善啦

[ Last edited by brightman on 2006-4-9 at 08:25 AM ]
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-4-9 08:24 AM:
羅賓奴d傳送同踢門功夫真係講真唔講卡斯拿斯失個球, 皇馬和波最大原因係入唔到第二球..尋日我見到既皇馬只係一隊無乜組織, 一味只係靠施仙奴同羅賓奴左右兩邊係咁爆..爆到自己隊友亂哂d走位. 加上魯爾長期隱形, 古迪唔理球隊利益無啦啦趕出場.
羅賓奴呢排信心唔係幾夠,同埋下下都想自己搞掂晒咁.........
但係有時真係入唔到都冇辦法,鬼叫龍門犯錯......希望大家都唔好再犯
一味爆根本冇用.....d傳送唔到肉都係死..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-9 08:26 AM:

羅賓奴呢排信心唔係幾夠,同埋下下都...
羅賓奴呢件野,如果有人要,唔駛錢送出去都唔駛恨,
成日以為自己好勁,下下自己爆,咪當自己係朗拿甸奴
咁先得架,佢仲為夠卡士架~
如果佢信心夠,經驗同射術有所進步的話係會好勁,不過依家就唔得.........放長雙眼吧......
摺吧啦
冇睇到~但見你地d反應都知咩事了....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。