<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:51 AM:4 u* W0 L- m, s3 m6 T: j

6 W( x; n5 B4 c5 U/ w你msn搵番d老死~~問下d人為何閃哂
: A, Q4 h* A" L7 x/ P' C) x你知 ???6 i$ B( ]: A/ d$ H4 i/ ~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:51 AM:/ z) Y5 u* G/ s- {, M, X8 ?. k
4 w3 Y& w) f9 b3 L( z# y+ \  @
但你係都又唔見得有幾多人
( ^1 i$ K! {. J) g  h' l  b因為無人知我返左黎呢到麻...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:52 AM:
4 E$ Z% ~5 l# J9 w/ G3 N- n4 ]1 N3 uanyway 閃人lu...
) P' x; P+ M9 m9 ^1 `9 T  U& x# @0 n7 d' e( y! P
有緣既話再見.......
) Y/ l% W  {% `# G) L
= =~8
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:53 AM:
0 k5 R# f: }5 _+ Q
& G- e, y) r8 X3 ^2 M你知 ???
2 W: I, t# I1 }! f. q+ L0 h  W
4 z! o# S9 W! w7 J- ^# z因為無人知我返左黎呢到麻...
) A* O  d; ^* J! h' k' D' D係咩~﹖
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:53 AM:+ R2 e/ M, w- Y5 y

1 A8 p/ ~4 z$ N你知 ???. `: b' a# [3 g8 M* X2 L

9 T5 }8 t6 V. v! s" X" S因為無人知我返左黎呢到麻...
2 n6 g7 {  R- Y5 x, {我唔知~~不過下一個這裡少出沒的將會是我
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:54 AM:
; Y8 s1 y1 p. v% M6 h3 l' m1 U: \8 [
' G1 i$ T) O, E7 k我唔知~~不過下一個這裡少出沒的將會是我
) D( B" k6 ]8 |' Y6 t7 [
me 2~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:53 AM:
  {0 h3 O" y9 f0 N
4 P6 U$ ^- ]* N* X/ a係咩~﹖
8 J) I7 K+ h9 M  T5 rbye asu! j- t4 w$ ?- T- w0 G: ]6 k  T# E
一定係...
  w, {6 n! I) Q* r原來呢到真係好多cd-rom... 你真係唔好貼相起到呀4 h4 ~4 E; l% ]9 F2 t7 |9 W0 |
' S$ p; p! d# I
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-8 12:54 AM:  i7 F* N# B* Q# U8 Z  U7 J) s0 v
8 O( N; a2 I% k- ]! d3 ?! ]3 z9 _8 d1 ]
我唔知~~不過下一個這裡少出沒的將會是我
/ x1 ]/ [8 s' {2 Wwhy
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:55 AM:
% N7 ?" ~6 o; j# E7 S
" i& |* j6 b2 L& Zbye asu; i8 b- Q- Q7 p3 E% |; \8 o) M
一定係...
$ O  c. d  m0 ]- |+ u0 m, _原來呢到真係好多cd-rom... 你真係唔好貼相起到呀" ], \8 v" w( h( F! C$ M: ]

9 o4 H( k) x7 E
* I0 _! f9 r1 J6 V! t+ ?. Bwhy
& J; [! I2 X4 g( q: e" m6 f" c
無貼好耐~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:56 AM:
% T  N& u# e3 d3 M
$ G: @+ T6 U" _* \. O$ M無貼好耐~
; e) h4 N1 ]" [) Y% p, [* W, }% u死野, 咁呢排攪咩, 坐起到等job呀 ???
Originally posted by JCer at 2005-9-8 12:58 AM:
' w8 W, S) B2 W/ K5 R
6 |0 `4 g0 U( n  E% f  k8 s8 i死野, 咁呢排攪咩, 坐起到等job呀 ???
% ^+ F* b$ M% R2 R; ]) s
係呀~老細~
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 12:58 AM:) s: [  }0 o2 F) u, q

/ x+ _3 T" g1 K0 m3 G0 E係呀~老細~
6 `! V3 G9 x2 Y/ y+ v
~_~ 唔好咁叫我,我無job比你做... 
4 c/ o: ~" w9 A* D0 w唉... 依家慣左早訓...早排無得上網...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。