<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-9-8 01:02 AM:& U( a% {, t. F
- H" r# @/ \( b. e$ L
~_~ 唔好咁叫我,我無job比你做... 
0 O* J3 O, P* x- n' v9 |% ~唉... 依家慣左早訓...早排無得上網...
7 F0 O- N. K; G$ t! U4 f. v' D
你想走﹖
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 01:03 AM:4 z9 z' L4 t& x  Q' b, s
: ]' E  B. r8 n% K1 o
你想走﹖
1 P/ M1 V& M# M6 t; e
未...頭未乾,坐多陣先麻...~_~ 6 T  e( o3 c/ P, T9 I$ R* h( I
但係又無人上來...好少2個人起呢到傾...好奇異
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-8 01:07 AM:
% }# i1 Q6 S0 f- {3 Z+ ^
* m) _! I+ Z; m! j未...頭未乾,坐多陣先麻...~_~ 
' a2 }/ Z5 C. }2 B( N: l& Y但係又無人上來...好少2個人起呢到傾...好奇異
! g0 P& Y1 I6 Y) a/ _* \9 h係呀係丫
等到悶呀><
Originally posted by JCer at 2005-9-8 03:07 AM:
* q0 D: \* i* \! l2 `
9 c' \0 G8 j  i4 J9 ~: b未...頭未乾,坐多陣先麻...~_~ , V: @3 C( J5 |" A  b) h+ b$ j
但係又無人上來...好少2個人起呢到傾...好奇異
" s* e. g1 b% m/ p, P; @  B0 O+ m6 ~; H4 y/ Y# o$ ?- m
我就係因為呢個原因唔入黎囉
; W8 ]. b( H2 V7 m費事做電燈膽啦
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 01:10 AM:
0 X  ?4 _+ {3 F1 o9 j, n5 f等到悶呀><
, r) K; h! J+ F' t9 x6 J- X
~_~ 你又無 msn...唉...
1 p" |7 u# i8 c, D, N, f! H追post見你話去左日本,邊到 ?2 Q2 b- Z; @  q% J1 \
: ]- F! w1 u# D7 r- u) k
Originally posted by crap at 2005-9-8 01:12 AM:
" y* n9 g0 c+ g+ O
' J$ _$ w7 X0 q0 w: K
5 c% M+ W8 o) ^" s  w* k我就係因為呢個原因唔入黎囉% u0 q# J& l5 }3 [
費事做電燈膽啦
& t- y4 Y6 T$ W4 {) U
傻啦,你又玩唔訓覺呀 ?
" M- r# n8 a5 B% U/ U% C3 r2 h& E3 s2 L/ j/ X2 r" a
[ Last edited by JCer on 2005-9-8 at 01:14 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-8 03:12 AM:# O' \; J+ S6 N. \" Y* q4 W

' z& x- F. A' J" z: I9 O- Y' @~_~ 你又無 msn...唉....
- G* O' a. C8 Y/ k- a2 y9 d' q
3 ~( r" l2 }! A6 R- x
你既唔呃post精神非常值得嘉許 =.="
; M1 y/ t) Q0 |( p+ Y+ V0 o不過又洗唔洗咁誇呀..8 Q# X+ c0 D  x! ~3 C

3 a. V1 T6 T, k! m3 _唔係玩唔訓, 只係未眼訓
Originally posted by JCer at 2005-9-8 01:12 AM:) j2 X4 M* y& }
4 G1 {, A7 G, p* a  D
~_~ 你又無 msn...唉....
9 n: ]1 M  @! G% \* @5 K5 p我都追緊post
Originally posted by crap at 2005-9-8 01:17 AM:8 _. H7 R! w8 J
7 `5 @, w7 @- c
+ ^% C2 p8 O! r0 }2 h
你既唔呃post精神非常值得嘉許 =.="
( q% ^; t1 L" @) Q3 U, h不過又洗唔洗咁誇呀..- v+ v8 _) Q# u) P  m& F

[( v5 x1 D, g) g4 r5 G唔係玩唔訓, 只係未眼訓
- _9 V: N( |5 e, e$ l3 i- \1 G
同我一樣﹖夜遊人~﹖
我又潛喇, 有野MSN我啦 ~.~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。