<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-14 19:07:

點講呢?我覺得貴未必一定是一個問...
迪亞拉how o??
實力一定勁過艾辛..
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-14 07:07 PM:

點講呢?我覺得貴未必一定是一個問...
今時唔同往日
依家要美國佬拎咁多錢出黎可以話係冇可能
除非賣人拎番一二千萬鎊先有機會
Originally posted by donald15 at 2006-4-14 20:19:

今時唔同往日
賣豬維豬,費查同侯活都應該唔夠呢個數~
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-14 08:23 PM:

賣豬維豬,費查同侯活都應該唔夠呢個數~
以費sir性格八百萬鎊都唔知夠唔夠
Originally posted by donald15 at 2006-4-14 08:19 PM:

今時唔同往日
其實又未必,美國佬雖然係個足球傻仔,但佢點都係一個生意佬
佢仲要靠曼聯幫佢翻生,佢唔俾錢投資曼聯,曼聯就幫唔到佢,佢同曼聯都會奶晒野
常理上,佢見到曼聯未增兵中場已經同車仔咁貼,自然會諗,增兵埋中場曼聯就掂
所以佢放水應該唔會成為一個好大既障礙
佢應該會明白,一旦曼聯齊人,下季就會係曼聯同佢自己家族生意既收成期
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-14 10:50 PM:

其實又未必,美國佬雖然係個足球傻...
E+ 唔齊人都有aig 幫手 =]
Originally posted by kljo at 2006-4-14 10:53 PM:

E+ 唔齊人都有aig 幫手 =]
aig肯贊助曼聯都係互惠互利姐
不過佢係美國公司,同美國佬同鄉,所以應該都有些人際關係
同時,對曼聯繼續深入美國都都幫助既

我諗今夏既收購資本會黎自:aig第一年筆贊助費+賣非主力球員套現
唔會太多,都唔會太少
起碼可以買到一個世界級中場+一至兩個後備球員

筆錢太少就做唔到野,美國佬唔會唔知既
筆錢太多美國佬又頂唔順
所以我先推斷筆錢會唔多唔少
從費格遜近排少有地經常親身視察想買既球員可以證明以上一點
結論係費格遜今次買人係輸唔起的,唔可以買錯人,因為唔會有多餘錢再去試。

[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2006-4-14 at 11:32 PM ]
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-14 10:50 PM:

其實又未必,美國佬雖然係個足球傻...
唉佢仲有鬼錢放出黎咩
爭人周身債又咁孤寒
佢仲唔放盤曼聯隨時跟佢一齊乃野
Originally posted by donald15 at 2006-4-15 01:56 AM:

唉佢仲有鬼錢放出黎咩
爭人周身債又咁孤寒
佢仲唔放盤曼聯隨時跟佢一齊乃野
講真佢個樣都幾樣衰下

成面d 蘇留得好核突
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
曼聯班波對住弱隊都係咁︰唔集中、各自為戰、進攻冇組織、球員踢得懶、防守又失暈﹐幾乎俾sunderland打突擊KO埋﹐費sir喺更衣室一定發火﹐最弊係今場嘅後備﹐可變空間都唔大......
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。