<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-9-8 01:18 AM:
$ c5 O0 e2 s; }+ m6 R我又潛喇, 有野MSN我啦 ~.~
* L! n2 P* X0 k8 R9 A4 }) Z+ O
=o=
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by crap at 2005-9-8 01:18 AM:
) w0 m9 C) R- u6 q: T: ~1 @我又潛喇, 有野MSN我啦 ~.~
( `, r7 x) l$ L' I- _# ^' K6 c4 Q7 q
玩呀野...又閃...好文都無野攪ka la...
- S0 |* W" N( g" v, x( x我msn問你d私人野先~~
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 03:18 AM:( M! y7 Z0 I+ N' x$ L
$ n) r- ?2 f* J4 T3 I/ P
同我一樣﹖夜遊人~﹖
9 q9 R4 k) N* A1 K
4 ]$ @1 d( j$ N, p唔係遊, 只係呆響度, 呢期好多野做, 做完又無心情玩, 可以死嫁喇 =.=
Originally posted by crap at 2005-9-8 01:21 AM:0 J# ^' q$ c$ A, y" |0 v
; ?2 t" h# [# q$ x4 G& K/ P

9 q, @& s/ e5 ]7 L1 P# x0 t: o7 k唔係遊, 只係呆響度, 呢期好多野做, 做完又無心情玩, 可以死嫁喇 =.=
$ W9 c$ D, u4 C! Y
Originally posted by crap at 2005-9-8 01:21 AM:: r2 D% h! ~, _( S" [# a/ `& X; ^

6 w: C7 H% F! q, ]/ T1 {3 {& v2 S, Y) `$ j: T) i
唔係遊, 只係呆響度, 呢期好多野做, 做完又無心情玩, 可以死嫁喇 =.=
) h5 A* E6 u  A8 j佢地成日話搵日出去... 無次成事 依家都無人上來了~~
Originally posted by JCer at 2005-9-8 01:24 AM:
! S1 J( A3 j% F' k% `$ g5 f# h7 C8 A" i8 j' l) L. \& L3 F
佢地成日話搵日出去... 無次成事 依家都無人上來了~~
+ a$ |8 M" Y. i  Z8 s
係LOR
Originally posted by JCer at 2005-9-8 01:24 AM:
0 S0 J: O# N0 j2 I* q1 y$ Z; r$ J( z: U3 ?; W
佢地成日話搵日出去... 無次成事 依家都無人上來了~~
6 q6 _5 E% ^% @4 T) @
你係咪要我新ICQ﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-9-8 01:30 AM:) ~  \* o, E5 \) h! u' B6 i

7 H+ |8 T7 H' M+ W你係咪要我新ICQ﹖
% [! J* O, R  k7 B% B. T! B# V
你又有新 ? 等我幾分鐘, 我開個新既先
yo yo yo
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-9-8 01:33 AM:
- K* A$ Y! S' R. o! jyo yo yo
: P- {# [* ]; e9 q
JOHN~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。