<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
馬田太急進喇........
迫班球星係冇用嫁.........再買d星都係冇用嫁,球隊本身既問題根本冇解決到......
摺吧啦
叫得球星,駛鬼怕你個馬田咩,唔踢呢隊仲有大把球隊要,
況且唔放假係咁操,下場就會贏咩?踢波和入波都好講天時地利人和.
相信成隊波最難受,應該係卡斯拿斯,一定仲會比隊友排戚,
e+又跌落第3,仲要冇左得佢先識入波既朗拿度及碧咸,
黎梗可能連第3都冇埋, 唉~ 只可講一句good lucky
下次,起碼要開番場皇馬受讓兩球先得,輸下輸下都冇左十幾分~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-11 01:04 PM:
馬田太急進喇........
迫班球星係冇用嫁.........再買d星都係冇用嫁,球隊本身既問題根本冇解決到......
算啦,大換班咪算囉,橫掂佢地咁鬼老,點操都唔會fit番架啦。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-12 02:16 AM:

算啦,大換班咪算囉,橫掂佢地咁鬼老,點操都唔會fit番架啦。
冇可能........講就易,做就難
摺吧啦
【明報專訊】皇家馬德里(相關新聞 - 網站)的巴西前鋒朗拿度昨日證實於上周末賽和皇家蘇斯達1﹕1的西甲聯賽中拉傷右邊大腿肌肉,將高掛「免戰牌」至少2周。他的傷出頓時令皇馬能否穩守聯賽次席存在變數。

「大哨」在上周六主場迎戰皇蘇時「得不償失」。儘管該名29歲前鋒在該仗上半場29分鐘,轟入效力皇馬的第100個入球,協助該支「銀河艦隊」以1﹕1逼和客隊,然而他在57分鐘卻因腳傷退下火線,經診斷後證實右邊大腿肌肉撕裂,須養傷2至3周。

皇馬雖暫時仍以59分居聯賽榜次席,但其實與第3位的華倫西亞同分,而第4的奧沙辛拿亦僅以1分落後。損折了本季以14球成為隊中首席射手的朗拿度,無疑對皇馬力保聯賽亞軍造成沉重打擊。
摺吧啦
明明係皇蘇迫和皇馬,d報導掉返轉頭話係皇馬迫和皇蘇=3=""""
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-12 03:02 AM:

冇可能........講就易,做就難
要班成日操兩操就嘈生晒既球星有乜用???冇一個好似費高咁認真練波。

唔好話我知碧咸唔係,根據我既記憶,早在曼聯後期的碧咸就己經習慣走堂,成日無故缺席操練而且龜雷斯佢都串過碧咸要學費高咁努力練習。

[ Last edited by Kian76 on 2006-4-12 at 08:05 AM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-12 08:03 AM:

要班成日操兩操就嘈生晒既球星有...
努力練習有咩用,係球場上冇表現一樣都係死
咁係唔係要炒晒佢地全部即刻用青年軍過埋呢季呀?
如果馬田咁做就得既話咪炒晒佢地囉,我諗到時需要既時間更加多
一d打得好既球星就比人當埋係打得差既球星咁睇,連卡斯拿斯都犯錯,係唔係又要炒埋佢?
費高咁叻的話當年就唔好做二五仔啦
摺吧啦
依家既皇馬根本就犯眾憎,d球星做咩都錯,所有離開皇馬既球星都係o岩,最掂就係佢地,費高係掂的話就唔洗對住維拉利爾犯規比個罰球人地搞掂國米啦
上季一唔用費高就連勝,自己走左仲好意思係度寸皇馬,係掂既話就帶返皇馬上高鋒啦,係掂既話就一個人可以起死回生啦
如果係掂既話皇馬會唔要佢?多餘
如果馬田咁做可以解決問題的話一早就解決左啦,根本就唔係所有球星出問題,只係某一兩個有問題,球隊內部本身已經有問題啦,高層既思想同心態已經有問題啦,唔通咁就係所有球星錯晒?有錢係犯法?諗清楚呀,冇實力既話點搵咁多錢呀,我唔相信咁樣做就可以解決晒d問題囉,認真搞好隊波吧啦
摺吧啦
信任
咩都唔洗講,成功既來源就係呢兩隻字,有眼你睇嫁,巴塞,車仔
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。