<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-16 11:14 PM:

係迪亞拉貴到唔正常~
2500萬一個迪亞拉啵..

上次費sir同馬干出價都好似唔知500定800之嘛..
+多個保特馬都一定唔使咁貴!!!
里昂勁搶錢...
係車仔至咁無聊...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-16 23:16:

里昂勁搶錢...
係車仔至咁無聊...
死車仔開壞個頭囉,里昂又以為我地係車仔咁有錢wo...
仲唔當我地係死魚禁咩~
Originally posted by iknow at 2006-4-16 23:16:

里昂勁搶錢...
係車仔至咁無聊...
2500萬磅里昂真係high大左..
+埋馬路達就差唔多~
科東尼過保頓,候活過韋根,confirm左未??

Cyndi Wang
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-16 11:23 PM:

死車仔開壞個頭囉,里昂又以為我地係車仔咁有錢wo...
仲唔當我地係死魚禁咩~
佢唔諗下曼聯ge老闆係邊個==

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-16 23:27:
科東尼過保頓候活過韋根,confirm左未??
唔知
聽過,9成9

唔知費sir係咪真係賣走愛將費查同豬維豬呢..

2個我覺得費查走既機會大d,因為計落中場都幾多人,
奧沙都上埋黎,+上費查既表現唔算突出....

不過我仲記得佢頂死過車仔~
Originally posted by iknow at 2006-4-16 23:29:

佢唔諗下曼聯ge老闆係邊個==
鬼咩,我地啱啱又宣佈有新贊助商..
里昂仲唔乘機搶一筆~
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-16 11:34 PM:

唔知
[co...
得果場有深刻印象......
反而豬維豬場場都有野睇喎......

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-16 23:36:

咁又係牙,唔係話費查冇料到...你睇佢打國家隊打到做隊長就知有冇料啦~
但係佢打曼聯好似冇乜表現出到黎~

成日慌失失咁~(都只係一d個人意見,費查迷唔like咪插)
Originally posted by iknow at 2006-4-16 23:36:

豬維豬都係打番左邊好,但evra黎左+上軒c出番黎..唔會係必然正選!!!
中堅既rio+vidic又愈打愈好...睇黎下季唔走都會坐後備~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。