<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
努力練習唔代表係場上一定有好表現嫁,我唔覺得皇馬班人唔努力練習囉,有偏見的話就冇得好講,算吧啦,淨係識得針對某d人某d球隊,完全冇就返件事黎睇,淨係識得話邊d人勁邊d人踢得好,但根本只係盲目話某d人打得好,一d打得好既就比人話三話四

場場皇馬既波都睇既球迷,無論係皇馬迷定係其他球迷都好,基本上知道邊d球員係落力踢,邊d球員有影響力,根本唔需要靠任何新聞或傳言去睇件事,主席係咁叻既就一早搞掂隊波啦,多鬼餘,冇長期睇過皇馬表現既人就唔好下下就話皇馬d星呢樣果樣
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 12:14 PM:

原來你講緊費高。
至少費高他的...
難道其他人就冇?搵得多錢既球星就一定偷懶?
皇馬上季季尾由盧森保高教之後個個都有貢獻,果段時間就連奧雲出場時間都比費高多,費高係咁好的話一定唔會冇正選踢,以前好已經係以前既事
摺吧啦

施拉迪斯~

Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 12:18 PM:
[img]http://www.realmadrid.com/addo...
薩拉戈薩攞唔到西班牙盃
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 12:20 PM:

薩拉戈薩攞唔到西班牙盃
係班拿貝搞到皇馬出局皇馬~但係班拿貝搞唔掂愛斯賓奴~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 12:24 PM:

係班拿貝搞到皇馬出局皇馬~但係班拿貝搞唔掂愛斯賓奴~
係=3="
不過愛斯賓奴今年打盃賽係特別醒神既= ="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 12:12 PM:

其實佢地想討好人心既方法只有一...
最精彩只有果十幾分鐘...呢點不敢苟同~
但我都好同意佢地要快d踢返符合身價既好波~
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 12:12 PM:

其實佢地想討好人心既方法只有一...
梗係啦,下下都比人話後防差,梗係有壓力唔去盡狂攻人格,卡路士就係例子啦,對住巴塞呢d強隊就住就住,比著以前一定唔係咁,我講過嫁啦,皇馬既後防根本就唔差,而且又夠年青,難道巴塞條後防又好好咩,咪又係守唔住d高空波
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 12:26 PM:

最精彩只有果十幾分鐘...呢點不敢苟同~
但我都好同意佢地要快d踢返符合身價既好波~
同意,我覺得要佢地快d返番黎踢返d高身價既波係唔可以迫佢地囉,而且真係要一個穩定既教練同戰術先得,點解每次換教練都有蜜月期?就係因為穩定既戰術囉
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 12:14 PM:

總之隊隊都要加油啦~比好波我地睇~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。