<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2007-6-20 03:23 PM:

你今鋪要改名做自由「燈」神喇~
中左你就知死!
Originally posted by 自由神 at 20-6-2007 15:30:

中左你就知死!
中左咩先??
你又買和又買其他勝,你玩晒啦

講明中邊樣好喎 ~~
Originally posted by Duffy at 2007-6-20 03:34 PM:

中左咩先??
你又買和又買其他勝,你玩晒啦

講明中邊樣好喎 ~~
聽日自有結果!
Originally posted by 自由神 at 20-6-2007 15:39:

聽日自有結果!
你玩晒啦~
我當你同我賭其他勝咖喇~~

唔中就「燈神」
新潟天鵝 vs FC 橫濱           半場和 2.25
FC東京 vs 甲府風林            半場和 2.15
柏雷素爾 vs 鹿島鹿角         半場和 2.00
廣島三箭 vs 川崎前鋒          半場和 2.10
橫濱水手 vs 大阪飛腳          半場客 2.28
5 × 6  $30

共$180
主客和3x4
星期三5 和(3.30)
星期三9 客(2.10)
星期三10 和(3.10)                     @50

讓球3x1
星期三4 主[0/+0.5](1.78)
星期三5 主[0](1.76)
星期三10 客[0/+0.5](1.94)          @500

混合3x1
星期三5 入球單雙 雙(1.85)
星期三9 入球大細 大(1.65)
星期三10 入球大細 細(1.62)          @300

total:1000
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-20 12:30 PM:
唔知有冇人岩用, 我用唔倒
超好用喎
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
哈哈!
唔玩幾日,都可以由第11升到去第10位
唔知道會唔會過多2日會去到第5位呢
過關2X1 $1000
荷蘭 U21 VS英格蘭 U21  和波@3.1賠
塞爾維亞 U21 VS比利時 U21  主勝@2.25賠
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-20 12:30 PM:
唔知有冇人岩用, 我用唔倒
我都用倒喎...
冇乃油你用唔既...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。