<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 01:38 PM:

同意,比賽完已經好辛苦,仲要唔係攞晒3分,我覺得應該大家慢慢傾,球星們同主席應該多d對話
但馬田積極想搞好隊波係岩,但太過火喇...
同埋,球員都應該比多d心機啦~成日輸埋d大意波真係好洩氣架...
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 01:27 PM:

一時忘記左上季踢得好的是奧雲。...
玩樂式訓練?唔覺囉,巴塞果班都會好似玩咁啦,唔通又係玩樂式?
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 01:40 PM:

但馬田積極想搞好隊波係岩,但太過火喇...
同埋,球員都應該比多d心機啦~成日輸埋d大意波真係好洩氣架...
同意,佢太急進,並唔係話加快步伐唔好,但係皇馬入面根本唔o岩用,你要大換血就一定會加長成功既時間,你唔大換血就可能會時間短d,但過程未必係順利或者滿意,始終都係要信任同等待
係囉,今次連卡斯拿斯都輸埋d大意波,不過希望佢地真係反省下啦,其實佢地一發起火上黎真係唔係講少嫁
前年歐聯對羅馬就知啦.........
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 01:18 PM:

其實朗尼,奧雲,碧咸,謝拉特,林柏特,...
係呀~龍門應該都係羅賓遜嫁啦,佢打得幾好呀,艾殊利高爾應該趕得切既
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 01:38 PM:

巴塞條後防係咪真係咁勁就不得而知~但中前場真係實在太強,令到對方防守都黎唔切,都冇得攻~整體問題吧~
從歇冬後既失球數字睇,大家條後防基本上係不相伯仲,只係巴塞中場實力實在太強,失幾多入幾多,同埋球証唔多唔少都幫左巴塞幾次啦
摺吧啦
p仔唔用頭像既?
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 01:53 PM:
p仔唔用頭像既?
冇諗過呢個問題喎~
你用咩software整幅圖~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 01:38 PM:

我唔覺皇馬球員有咩特別多廣告出囉,...
皇馬球員唔多廣告??只是香港唔播姐。

朗拿度多,碧咸冇理由唔夠佢多。

仲有,10萬鎊左右既周薪,你就算在香港打工都末必有2萬港元月薪,再者,外國的物價係高,但正常黎講係少香港一個零的,就算貴左少少都唔會差得遠。例如香港一件衫要200蚊,如英國便等於15-20鎊(假設),計埋條數最多280蚊港元。

[ Last edited by Kian76 on 2006-4-13 at 02:23 PM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 02:19 PM:

皇馬球員唔多廣告??只是香港唔播姐。

朗拿度多,碧咸冇理由唔夠佢多。
係呀~碧咸同朗拿度咁多活動~但佢地都叫做踢好波,尤其碧咸,場場最落力~朗拿度係懶,但係入波依然係保證~佢懶其實只係錯覺,今年佢已經有埋返後場防守呢樣野,我記得有次馬卡仲話:不可思議
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。