<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:21 PM:

係呀~碧咸同朗拿度咁多活動~但佢地...
我一直都認同佢地球場落力,但我一直都堅持住你唔努力去練習,帶著一個你點樣努力都冇用既身體去比賽,就算你90分鐘搏晒命都冇用,點解你唔去練好自己,練到自己照常咁樣比賽都唔會咁辛苦呢??呢d就係教練同球員經常出現的問題,教練就係知道唔夠練習真係會影響比賽,但球員卻針對比賽時的心態。就好似學校要你補課,就係想你更好的狀態去考試,但你就唔去,到時咪好努力認真咁考囉,但你會識咩??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 02:27 PM:

我一直都認同佢地球場落力,但我...
係呀~咁多活動真係會分心,同埋個人一定唔可以全心份意練波~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 01:38 PM:

巴塞條後防係咪真係咁勁就不得而知~但中前場真係實在太強,令到對方防守都黎唔切,都冇得攻~整體問題吧~
其實皇馬中前場都唔弱,只係班星疏於練習令自己無法表現真正的自己,試問皇馬後防有幾多時係真正穩陣過??我就真係末見過,但點解以前咁可怕??就係前線太恐怖。而家??前線狀態踢極唔起,攻唔入人,後面又照樣唔穩,引致兩邊不討好,自從會更需要前線回後助守。

巴塞防線唔係勁,只係比皇馬好。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 01:38 PM:

同意,比賽完已經好辛苦,仲要唔係攞晒3分,我覺得應該大家慢慢傾,球星們同主席應該多d對話
而家班星杯緊主席,主動唔去同主席傾。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 02:32 PM:

而家班星杯緊主席,主動唔去同主席傾。
佢地對話好多喎~唔係都唔會係咁反映意見啦~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 01:41 PM:

玩樂式訓練?唔覺囉,巴塞果班都會好似玩咁啦,唔通又係玩樂式?
這是佩雷斯講過的,幾時講就唔記得。由碧咸加盟前己經係咁。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 02:30 PM:

其實皇馬中前場都唔弱,只係班星...
其實一隊波踢得好與唔好,真係有好多因素~唔好單單話咩人唔好~
依家皇馬都算慢慢皇返正軌,就等大家睇下下季有咩新面貌比球迷睇啦~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 01:45 PM:

從歇冬後既失球數字睇,大家條後防基本上係不相伯仲,只係巴塞中場實力實在太強,失幾多入幾多,同埋球証唔多唔少都幫左巴塞幾次啦
防線既責任不盡在看失球幾多,帶給前線壓力有幾多都要睇埋,一條好的防線會令一條普通的攻擊線變成好的攻擊線,反之亦然,但一條唔好既防線會令一條好的攻擊線變成普通甚至差的攻擊線,反之亦然。攻守係相連著的,現在皇馬看失球係少了,但卻令攻擊差了。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 02:33 PM:

這是佩雷斯講過的,幾時講就唔記得。由碧咸加盟前己經係咁。
一定唔會係今年既事~
盧森保高同埋卡路,係極注重體能訓練,卡斯辛奴黎到後,自己加操~球員起初都有微言,甚至卡斯拿斯都有所懷疑,佢係一個龍門,駛唔駛花超乎正常既時間去練體能~玩樂式訓練已成過去~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:29 PM:

係呀~咁多活動真係會分心,同埋個人一定唔可以全心份意練波~
你地個主席應該就係咁諗。但唔識講野,一開口就話唔要賺多錢既富豪。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。