<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:44 PM:

其實,球隊表現係一個循環,皇馬上世...
皇馬已經年青化左好多啦,你睇下條防線,如果A高爾真係黎的話會更加年青
中場只係差施丹之嘛,朗拿度始終真係好勁,你唔要佢的話擔保替佢果個一定掂過佢嗎?
冇可能話唔要就唔要
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 02:46 PM:

巴塞大換血的確成功,今日的巴塞...
唔慢慢換咪好似巴塞咁等6年囉,我可以話你知,皇馬d高層唔會等到咁耐
人地出現左個細哨先咁勁咋
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:21 PM:

係呀~碧咸同朗拿度咁多活動~但佢地...
同意,有睇皇馬d波既人就知咩事,如果只係就佢地一兩場既表現而論的話根本就唔係最真實既野
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 02:27 PM:

我一直都認同佢地球場落力,但我...
但我唔認為佢地練習唔落力
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:29 PM:

係呀~咁多活動真係會分心,同埋個人一定唔可以全心份意練波~
其實只係大哨有呢個問題啫,碧咸已經推左好多啦,否則真係連練波既時間都冇,碧咸佢場場都咁落力,仲有貨交到就証明其實班星只係衰在一個重心,就係施丹,搵人替到佢基本上會比較順利,起碼唔會冇進攻扳斧先
皇馬一冇左碧咸進攻就好單調,施仙奴根本唔可以做到碧咸做既野,羅賓奴就好似唔識傳高波咁,下下死去
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:39 PM:

前鋒狀態唔好,要靠朗拿度數糊,睇下佢依家傷左,其他人可唔可以有所交代~
望就望卡斯辛奴得啦,魯爾要有返狀態都幾難
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:34 PM:

其實一隊波踢得好與唔好,真係有好多因素~唔好單單話咩人唔好~
依家皇馬都算慢慢皇返正軌,就等大家睇下下季有咩新面貌比球迷睇啦~
係呀,如果下季有大變動的話真係要等幾年啦,邊有可能大變完即刻掂嫁
馬田就諗大換血一定可以即刻掂,根本上就冇可能,只要對某d位置進行變動就夠了
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:52 PM:

後防有拉莫斯,中前場有巴迪斯達,羅賓奴同卡斯辛奴~
希望佢地有表現啦~其實巴迪斯達同羅賓奴打出水準的話攻力已經夠勁
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 02:45 PM:

施丹同古迪真係皇馬既傳球手,有佢地兩個同場,前鋒就踢得好~
皇馬既進攻一定要多元化,學kian話齋,以前皇馬攻力勁所以下下中間去都得,同埋以前卡路士上上落落快咁多,下下助攻都唔怕,依家要靠右路既碧咸同施仙奴令到進攻更加元化先得
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 03:36 PM:

係呀,如果下季有大變動的話真係要等...
如果收購到A .COLE同卡比路, 下屆皇馬一定會有改善
一剎那的幸福足以回味一生

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。