<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 11:11 PM:
- A5 J6 G; B; Y2 C. j# N0 {9 hwanna sleep ~~~ 888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
: f4 c5 E! W" q/ \. _5 `+ z) I/ @ok# r  G" s+ ?4 U, b. U
bye bye 月月
好悶呀!!3 X+ d; x; h( y* C2 n# N8 }+ `
冇人講野既???
Originally posted by hoho886 at 2005-6-26 23:17:
2 @4 ~* U7 F6 z+ S3 W. J& _好悶呀!!" b" H* R) e& v/ L0 I
冇人講野既???
! u8 s$ o0 F. b7 G* u  f: i2 |9 ?
唔好意思…啱啱睇緊d pocketpc資料…
Originally posted by jublio at 2005-6-26 11:20 PM:
" C" Y/ Q( H* s8 ]$ l
. H, _1 [# Z6 D- O0 v唔好意思…啱啱睇緊d pocketpc資料…
+ s$ F' v- y# ^; `# D. A9 h5 J2 F

, T' b/ ^0 E# J; y* Q哦,唔係
& q+ E9 ^$ Y( O8 R  w0 `點解而家好似冇咩人咁既
Originally posted by hoho886 at 2005-6-26 11:22 PM:
% g9 ~5 a" a* ]0 i* O- i  P" L! q7 _  v9 Z* v" X/ E! `
/ b) u# h* s9 t7 C" Q
哦,唔係! b+ S4 Y: i' j7 v. d
點解而家好似冇咩人咁既
7 N8 s, [* I' O* D
YO~~~~我去左整理板務
Originally posted by hoho886 at 2005-6-26 23:22:& w# |+ O; v/ ~2 X# ?) G% {
+ i0 S# R$ D" t
$ W. m9 b) B* s  o" ~0 b5 H
哦,唔係
1 D% @; L+ O% P, ?8 r, t6 E+ Y點解而家好似冇咩人咁既
! P! s2 G3 k( w5 O/ e
我都覺好似突然間走晒d人…=.=
* O$ w9 U, P7 N
) I$ W) W/ G& M2 z) ^: P你讀緊書?
哦,而家好似多番d人啦
Originally posted by hoho886 at 2005-6-26 23:24:
! ]8 [- s5 Z& g5 r$ |哦,而家好似多番d人啦
6 u# v: g3 X% z. A8 w, x2 T0 R
呢度成日有人路過…你等一陣就會有人
Originally posted by jublio at 2005-6-26 11:26 PM:
6 j. j9 z/ H7 e- X6 a. D; Z
/ ^& v( M; o% K3 u/ B! l0 ]# \呢度成日有人路過…你等一陣就會有人
& M. r' A% `# D" u路過 )))))))))
Originally posted by jublio at 2005-6-26 11:20 PM:
7 \& A% T9 E) f4 @" e8 p# `0 c4 l6 H/ d! s
唔好意思…啱啱睇緊d pocketpc資料…
! @- q2 L% |' B/ n! a" f, l
十分支持你既行為。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。