<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightman at 2006-4-13 03:44 PM:

如果收購到A .COLE同卡比路, 下屆皇馬一定會有改善
唔要卡比路
摺吧啦
我真係唔認為卡比路可以救到皇馬,每個教練都係又低做起,當年都有好多人唔信列卡特可以搞掂巴塞啦,佢咪又係得,雖然佢球員時代係好勁,但做教練唔同做球員,我相信下年卡路會更好,如果佢肯用一套o岩皇馬既戰術會好好多
佢依家好似試緊d陣同戰術,如果馬田信佢的話呢d野就可能會有用
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 03:58 PM:
我真係唔認為卡比路可以救到皇馬,每個...
列卡特真係教得好,起碼佢真係帶倒成績番黎。同埋佢用得朗拿甸奴好好,起碼以前費南迪斯麾下的朗拿甸奴是揀波踢的獨食精。又成功令迪高轉型,又能令中前場球員打出打機足球,呢d唔係普通人做到,起碼由列卡特帶領下的巴塞與之前的巴塞是判若兩隊。

前面你回左我咁多,算喇,唔回喇,太多喇。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 04:44 PM:

列卡特真係教得好,起碼佢真係帶倒...
所以都係拿波達信佢先有今日既成功啫......當然啦,仲要睇下個教練係唔係真係有潛質,好似桑拿士呢d咁既「人材」真係唔係普通球隊可以信任

太多了,哈哈
摺吧啦
今日真係好多post~

其實皇馬最需要既係入到波既前鋒,今季睇到
朗拿度傷左果,個幾月,真係入少好多波,其它d新人
又幫唔到d乜,上季反而有好勁既奧雲,去到季尾
同巴塞只差4分,今季冇左d入到波既前鋒,真係
第4都危危乎,最可惜係季初盧森堡高,要將皇馬巴西化,
攪到奧雲要賣走先得,點知換左個羅賓奴,睇見佢都想打既物體~
突然諗緊一個問題,,如果皇馬係歐聯外圍
賽出局,,踢足協盃,,比佢捧盃佢地應唔
應該開心,,,?=.=

大吉利是,,皇馬下季做3冠王
Originally posted by kkkk789 at 2006-4-14 03:04 AM:
突然諗緊一個問題,,如果皇馬係歐聯外圍
賽出局,,踢足協盃,,比佢捧盃佢地應唔
應該開心,,,?=.=

大吉利是,,皇馬下季做3冠王
當然應該開心啦,足協盃都係盃呀

三冠王
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-13 05:38 PM:
今日真係好多post~
係呀
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。