<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-4-14 06:53 AM:
依家有d野做出去~再傾~
88~
摺吧啦
(綜合報道)(星島日報報道)盛傳會在季後被皇家馬德里(相關新聞 - 網站)放棄,並轉投利物浦的魯爾(相關新聞 - 網站),其經理人發表聲明,斷然否定這位西班牙前鋒加盟紅軍的可能性。

據悉利物浦領隊賓尼迪斯一直以來都極為欣賞魯爾的足球才華,後者近年在皇馬的表現每況愈下,傳出今季後會被掛牌求售,賓尼迪斯自然希望可以羅致得到心頭好,並進一步將球隊陣容「西班牙化」。

對於近期的傳聞,魯爾的經理人卡華查回應說﹕「魯爾與皇家馬德里的合約要到二○一○年才屆滿,直至目前為止,球會都沒有表示過有意讓魯爾離隊。」至於皇馬球會副主席布達堅奴亦闢謠,對有關報道作出否認,指出皇馬從來沒有就魯爾的去留問題發表過任何評論。
摺吧啦
伊度奧九至十一月借去沙地阿拉伯?
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-14 05:31 PM:
係呀~應該冇錯  即係話巴塞即係會買前鋒~但係咪買享利呢...
Originally posted by abc123aa at 2006-4-14 05:31 PM:
真..但真係好怪~

朗拿度同舒麥加有個咁既廣告~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-14 07:24 AM:
(綜合報道)(星島日報報道)盛傳會在季...
古迪近排係咪仲好景過佢>???
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-4-15 02:35 AM:

古迪近排係咪仲好景過佢>???
古迪緊係好景過佢啦~傳聞中佢好似巳經列入左mu既夏季買人名單當中~但我覺得古迪打防守中場同進攻中場都好好~佢既防守同進攻都好有保證~另外~我有個朋友話~琴日睇新聞~證實左波歷克下季會去車仔~有人可以幫我證實下這個消息是否真實嗎??
Originally posted by andy020290 at 2006-4-15 11:23 AM:

古迪緊係好景過佢啦~傳聞中佢好似巳...
皇馬都未必會比佢走,佢咁多個位都打得,做後備同正選都一流
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。