<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:43 AM:8 }$ g. }5 n# s1 f# P
9 I2 H8 d0 [0 z4 d$ m! t' i
可能又唔買囉…今晚成晚睇d informat...
% B# A1 \8 V* ]1 q
2 s; S; Y8 n: N1 C5 `+ M
咁又係~' E1 ?/ [$ g  E. P, `: @' A) T
你講得岩ga!!
Originally posted by william303 at 2005-6-27 12:40 AM:
/ X" a5 q4 h( G  V% s, b3 {6 g" U! I; ]7 v
唉~~~~一敗塗地!(因為同外母打,非輸不可)
, s7 D8 P) \3 H& v, Q4 z) g; ~' a& ^, c
咁又係  點都要輸d ga啦
- t2 Z* P4 V& G7 m3 l/ j同外母打,冇辦法啦
Originally posted by william303 at 2005-6-27 00:40:
) x2 s7 e1 _! A( E. I
' @) J3 b: b8 c- X& X: Q唉~~~~一敗塗地!(因為同外母打,非輸不可)
" G8 Y7 j3 G$ B0 J# u哈哈…鬼叫你攞咗人地個女咩…
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:43 AM:3 N$ G0 T5 z- s* I0 O* @8 f

0 G5 V1 m2 v6 |9 Z8 q可能又唔買囉…今晚成晚睇d informat...
) y8 K" `/ R- m9 F! y# T9 ]3 G55~~咁就乖啦,父母搵錢好辛苦架,買部平平地既mp3玩住先,遲D自已搵到或者儲蓄到,咪得囉!
hoho你幾大啊??
【icon小偷™】
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:46 AM:+ H, a" d5 \4 D% {: D) Z- ?( J2 J
8 x( C3 Z! J) |9 e9 g! ^
哈哈…鬼叫你攞咗人地個女咩…
' e* ^( ~- p: k1 Z" ?* ?
同意
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:43 AM:$ P, @+ y8 v4 s' _' v! k& O
可能又唔買囉…今晚成晚睇d information…想買dell…點知加呢樣加個樣都成四千幾蚊…  d, G6 T1 I. Q. y$ u) b5 _4 D

; E8 w5 a  N7 U) ~2 w6 y* F諗諗下可能唔買囉…用屋企錢買d咁貴嘅野好衰女囉…自己仲係學生,用嘅機會都未必多!買部MP3算啦…自己搵錢先買啦…反正電腦呢味野成日變…0 \2 u. M  y: M
; _( {8 @/ r1 c你其實想買黎做咩先﹖有好多人買完翻屋企﹐結果發覺無咩用﹐跟主翻黎REFUND。((我以前做Dick Smith))
Originally posted by twh1110 at 2005-6-27 12:47 AM:
( J8 V% G! x1 ^' @- D$ m% Hhoho你幾大啊??
; P$ |# O# j( _4 c* ~   j/ b" t( N9 e) `
不夠20
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 00:48:
4 M' m$ K8 e$ Q& _( D, a8 Y
; i( ^- x- l; u* Y0 G: j: g你其實想買黎做咩先﹖有好多人買完翻屋企﹐結果發覺無咩用﹐跟主翻黎REFUND。((我以前做Dick Smith))
# W& m8 G8 I7 y2 Q你做過dick smith架?澳洲有樣好就係可以refund!" \0 X9 w) L; w8 _, j& [

; U" K$ f. R3 \( GMainly Mp3...跟住就ebook…movie…internet* E/ ?" n$ E: X; `
/ v; H  c% x2 a9 `5 t
不過後黎諗,我係uni時間唔長…其他時間又係屋企,屋企就用電腦啦…所以都係驚無乜用!
Originally posted by hoho886 at 2005-6-27 12:46 AM:8 N" T$ x/ Q& K% P& a

0 T. v* E! V' N8 m0 J
( W# z( c% O1 Z" E( ^/ e咁又係  點都要輸d ga啦
$ b9 T1 u& s& w2 I6 e& y5 ^8 O同外母打,冇辦法啦
1 f: _# R8 ~( ^/ W7 i7 P
hoho你好呀,第一次同你傾,自我介紹下,我叫威仔,又有人叫威水、阿水、really淫或者係really等等~~~~多D入黎傾計呀,呢度好好玩架,需然有時插唔到咀
( }- Y; e7 |% i3 k& G# P! h呢度十分之歡迎你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。