<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
唔同價錢係視乎﹕/ }& Z! Q+ w7 f: F4 X
; Z* ~. v, z5 l* b4 a) N
OS- platform ' Z- Z0 O3 Q. Y6 o
CPU- speed and actual unit itself
0 P1 c! _5 Y: s3 ~$ @/ O) vBT- blue tooth& s% r8 Y" Q) L. I7 Q: U
Wifi- ---less broadband
# v6 c4 z; ~8 i/ G/ |Internal memory& }. |* J* {& E4 y
card reader  ^- a; x- p  ]& O9 u# r5 P4 ?# |
IR-infra red.' ~4 d" H+ i% C- i! I

4 }8 G6 |7 T  c) t, Y( {你要諗下需唔需要BT或WIFI﹐尼兩樣野值好多錢架﹐仲有係個speed﹐有時你淨用doc﹐可能都唔需要甘快。
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 12:48 AM:5 \3 u( h% ?3 a. b/ v, G( O0 S
, f+ `) I$ C' K/ I" C
你其實想買黎做咩先﹖有好多人買完翻屋企﹐結果發覺無咩用﹐跟主翻黎REFUND。((我以前做Dick Smith))
7 ]9 ~, f8 P' q$ Y5 }hi~~vivi3 [: d; |) r% q- G
同意,好似我咁買左咪又係冇乜點用!
Originally posted by william303 at 2005-6-27 12:51 AM:
+ j; i4 r0 O" }0 X5 S
' G" T% A" h4 ?hoho你好呀,第一次同你傾,自我介...
1 C/ `( L1 R- L& s, i# |4 @0 Y
講真我都係今晚先入黎呢到
9 b- J8 i- ^/ \! Y+ a+ r好高興認識你,同埋我都係第一次同7 S. }4 @! [( \. y6 \4 e
呢到d人傾計,講真幾開心wor; p6 A" ]5 o4 W& o; d
緊係會整日黎啦
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 12:51 AM:
0 Y: s# _) [% H# O- U唔同價錢係視乎﹕* l9 ?7 _2 W3 @- f0 V
' w9 h# Q0 x, _1 O; p3 H) w. B4 e+ I
OS- platform * s8 ^  N* t  R& a
...
4 b2 i+ p# ~+ {; A4 P; ?& E
專業人仕=='
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:51 AM:% ~$ g5 M4 j* [  L9 T; v; W# ]4 |

+ }0 V, D$ Z" n4 {" X3 g你做過dick smith架?澳洲有樣好就...
$ V0 n7 ?, ?( d1 D! F$ s4 x  A
AU$400有找﹐你睇下1字頭過D HP PDA就係你要果D。。。。不過你問下老公仔先啦﹐可能距想你買部high performing D既。。。。男仔貪玩呀麻
Originally posted by hoho886 at 2005-6-27 12:54 AM:
7 ^8 X; L5 ]; I7 ^) c8 P  Z
! h5 i" m  o3 X% j9 w講真我都係今晚先入黎呢到
8 B4 j9 G- g' j6 c! t6 s* X+ \好高興認識你,同埋我都係第一次同, h, l' k- U3 \* n- s' k
呢到d人傾計,講真幾開心wor
5 a/ n9 o) ]. W+ q! l" K$ z3 r緊係會整日黎啦
' p; t! j4 ^, `9 A7 g6 S  A
Originally posted by william303 at 2005-6-27 12:52 AM:; @5 v! H- X& b3 ~& a* {( j: ~* l

, p9 ^4 S7 `- _0 X/ }* M0 S$ ?hi~~vivi! B; l! r# H0 o3 }/ g
/ w/ F) g8 }. l& l* n
hi will!! 我咪就係囉﹐成日比D廣告吸引﹐上年年尾買左部IPOD之後﹐用左1個月﹐後尾就無好似初初甘成日用﹐終於2個月響EBAY放。
Originally posted by william303 at 2005-6-27 12:51 AM:
7 s6 V: K( N& M% t3 w
- j% K/ n, n" h3 q5 _hoho你好呀,第一次同你傾,自我介...
# I% n9 ~. Q7 n# z# u$ o+ r* I4 w你都幾多名woo~
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-27 00:52:
8 M& V6 @6 w  O& c7 w4 l
; n9 E' M2 P& F0 P6 L3 B- nhi~~vivi1 D. R, O# t( d0 d0 Q6 T- k- Q% I
8 _' N; ~! |6 }你個部HP仲要超貴…對於我學生仔黎講
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 12:57 AM:
4 Z7 k% `7 b1 V  v- X
* Q) b8 _4 m2 a: I1 A1 t1 Chi will!! 我咪就係囉﹐成日比D廣告吸引﹐上年年尾買左部IPOD之後﹐用左1個月﹐後尾就無好似初初甘成日用﹐終於2個月響EBAY放。
, p1 _6 u: o$ n; d  j8 H
同意,所以每買一樣野真係要諗清諗楚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。