<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 00:57:
! E6 J4 v1 t+ B1 b. y  E2 H  _& }2 h# z) F3 v* J
hi will!! 我咪就係囉﹐成日比D廣告吸引﹐上年年尾買左部IPOD之後﹐用左1個月﹐後尾就無好似初初甘成日用﹐終於2個月響EBAY放。
# H- o! l: n" J1 Q4 x我打算買mini ipod喎…返學坐車聽!
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:51 AM:% r6 C+ p* N/ b% c( s& z% J

- ]9 I1 b( }6 [7 h: S% {Mainly Mp3...跟住就ebook…movie…internet
) q$ [2 D' ~9 _2 y如果可以插CF 咭就最好﹐又平又大capacity.
Originally posted by twh1110 at 2005-6-27 12:57 AM:
8 p+ k- Z. `5 O; f5 [, t, s7 p. I3 n8 |) s3 _. [! f. z
你都幾多名woo~
3 O& T0 e  @  N! G; x
係囉,越黎就越多
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:58 AM:1 ?; m3 Y3 v' E# D$ b+ U
! `% s7 F' ~( d0 Q, j% W
我打算買mini ipod喎…返學坐車聽!
8 k0 Q  T! x# F% Y: x" X有無諗住考車牌﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 00:55:
) x5 a' w4 s* b' @+ F
, H+ O$ Z) w! w+ R* z- ~) j2 a, d7 N  rAU$400有找﹐你睇下1字頭過D HP PDA就係你要果D。。。。不過你問下老公仔先啦﹐可能距想你買部high performing D既。。。。男仔貪玩呀麻
% a, j' I3 T* G: v( t# D1 E關佢乜事?!我自己買野…又唔係佢用…=.="
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:59 AM:
3 y& X: W7 T8 k" i( @. B$ H& c9 S1 [- y0 e" z) K0 S+ g
關佢乜事?!我自己買野…又唔係佢用…=.="
+ b9 y. l, m% Z1 |# v* @+ {( q& G) K
哈哈﹐唔洗甘慶
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:58 AM:
" N, K( X- P8 h
: Y' Q, }& Q$ x+ S/ h, J6 B- i( D7 O我打算買mini ipod喎…返學坐車聽!
4 u! _, s4 m+ V
mini ipod我以前都諗過,最後放棄左,最後買左東芝
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 00:59:; Y) C; l  I. e7 C9 t8 r

" F) ?: j& j1 E' B. a0 b1 ?有無諗住考車牌﹖
5 U5 @( f" w  p1 D% k' X+ x, \考咗啦…可以換full牌添啦…不過無車咋嘛…
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:00 AM:
! B, d9 h9 K8 m+ a- u5 L+ q* ]
' V7 k9 S6 M% F: h( K考咗啦…可以換full牌添啦…不過無車咋嘛…
# W, s. S* A, N- n) O6 o
老公仔渣車﹖
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:00 AM:, q* M) g5 {( l3 g' P, v0 Q5 x

9 }! f, l" h% D3 W; K$ p考咗啦…可以換full牌添啦…不過無車咋嘛…
  n. r7 M5 q  Y5 @6 R0 j7 {$ i+ }我有車無牌,都驚架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。