<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 01:05 AM:

碧咸出得未?
依家得活基治,朗拿度,仲有文拿比斯3個傷兵
Originally posted by tkk2p at 2006-4-16 01:08 AM:

依家得活基治,朗拿度,仲有文拿比斯3個傷兵
good呀,聽日對基達菲一定要贏
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 01:06 AM:

佢有時都係膠水腳,可惜落底落得太底.........
佢以前冇咁邊。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-16 01:08 AM:

佢以前冇咁邊。
佢要改下出波既時間,佢有時拖好耐先出........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 01:07 AM:

柏禾已經好少出場嫁啦,你係都要話佢唔好都冇辦法,公道自在人心
美治亞係好既貨色
美治亞得個勇字......柏雲太斯文......

希古拿踢中堅表現......活基治傷多過踢......

我唔係場場睇皇馬,但老實講,我好唔好彩地睇親佢地d波拉莫斯都實會做隱型俠。一個後衛玩隱型真係死得,仲要係俾人攻緊玩隱型。

[ Last edited by Kian76 on 2006-4-16 at 01:11 AM ]
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 01:09 AM:

佢要改下出波既時間,佢有時拖好耐先出........
佢本身就唔係一個落底出波既球員,只係在歐洲中路鑽唔入去。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 01:08 AM:

咁又係,有時發現朗拿甸奴打中間真係冇咁好
但好多人仲發緊夢覺得佢係傳統既10號仔。仲要好笑到用施丹黎同佢比,就好似朗拿甸奴同朗拿度比一樣咁好笑。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-16 01:14 AM:

但好多人仲發緊夢覺得佢係傳統既10號仔。仲要好笑到用施丹黎同佢比,就好似朗拿甸奴同朗拿度比一樣咁好笑。
哈哈
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-16 01:10 AM:

美治亞得個勇字......柏雲太斯文....
哈哈,美治亞得個勇字?唔覺囉,佢包位都好快,佢咁後生,又係大把時間進步果隻
咁你就要多d睇皇馬喇,淨係睇巴塞果場就知,美治亞,拉莫斯,巴禾呢三個中堅球員有幾大進步空間同實力如何
雖然話卡斯拿斯係最大既功臣保住唔洗失波,但係三個中堅都打得好好呀
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-16 01:14 AM:

細哨跟本就唔係施丹同朗拿度果皮~係近年點解會輕起佢??係因為我覺得有d商人想做低d有商業價值既人~例碧咸~如果得碧咸賣廣告先幫佢地搵到多d錢~咁講法就算請到碧咸番黎~比人工都比死人~所以佢地就想用近年輕起既細哨~新面孔不特止~仲可以做低一d長期霸住市場既人~再十埋佢上年佢擺埋世界足球先生~咁就令佢更加紅啦~不過細哨我睇黎睇去佢只不過係一個打翼既球員~叫佢打中間真係死得~我諗到點解果時費sir唔買佢要買朗尼番黎~另外~有的d球迷係唔係好識睇波~見到邊個d波做得靚~邊d波做得出神入化~睇落去有視覺享受~就會認定果個人係好勁~因為佢地睇波只係睇表面~同埋跟人風~人地話勁佢就話勁~完全係唔睇果個球星既壞處~應該話係佢地唔識睇~所以話,勁既球星係要睇佢既全部野~唔係睇單一方面~朗拿度撞得推得過得射得而且速度十分之快~睇番佢係巴塞同國米果時基本上巳經可以認定係神~施丹~佢既踢法粗得黎又有點柔~而且傳送突破~做中場指揮~佢都係一流~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。