<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-13 05:53 PM:$ M1 f5 d) U3 [$ ]6 X% F
* o* \4 i" e7 E, K
hi~雀
* m, ~; v8 E! i# U/ |4 r2 W8 {- U3 S
呢排點呀?
0 H0 j1 l+ D' q$ h* [% K$ M今日先比人小
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 06:03 PM:
" S3 D9 r5 e) l- |8 W  v. `7 I* t0 z: E$ H. l6 _9 i
今日先比人小
( s) {, C7 |( b
願聞其詳
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 18:03:$ }/ ]4 [( d3 K7 q9 Z# M1 G' |6 v

# s) ?$ m4 i2 e; v, h) g1 B今日先比人小
% K  A+ {$ c- f( r2 v
咩事比人小呀?比d小人搞?
2 Z6 I! R& z) n# X  b5 R
/ m, [0 X  \) L: ghi~比比比
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 18:03:
+ s  R% u# [# {4 h+ j/ q" U
2 R( A! ~/ E1 |  b  _" e今日先比人小
* Y, Y4 i: }3 P) s$ V: M講來聽下
EF小人物

沈殿霞愛女欣宜繼早前表演時,因輕吻吳卓羲而接獲54宗投訴後,前晚無播出的《香港迪士尼樂園開幕慶祝晚會》錄影片段中,欣宜再次化身成為公主,廣管局又收到171宗投訴,成為今年接獲最多投訴的節目!
# B6 ]# w! e- J# `4 x; F/ |2 E
# j" c0 Y: B. H3 V廣管局接獲171宗投訴,直指欣宜扮白雪公主令人不安、惡心及兒童不宜,而節目未有列作家長指引類別會嚇親小朋友!另外,本報亦收到不少投訴,網上更有網友煽動群起投訴欣宜,言詞中不難發現意見主觀、刻薄並帶有針對性。
( `8 E: B4 E9 _( H
% _: m2 _! G2 _& w& M2 @7 P& l一直視愛女如命的肥姐,對於欣宜連番被狠批,身在加拿大的她在睡夢中接獲消息後完全沒有動氣,還平靜地說:「我覺得有人想搞事,所以唔會理會。(上次欣宜畀人投訴有冇唔開心?)欣宜一都冇唔開心,因為佢都冇覺得有唔,我希望人可以公平、公道。」至於接連被投訴,有否打擊欣宜入娛樂圈的信心,肥姐說:「入唔入呢行都冇乜所謂,但我知道個女個性,愈打擊佢就愈打擊唔到!」
! N! c8 x5 p1 ^: z9 h4 u: s, f5 B( G/ ~' n) [
無力撐不合理9 ]7 L. U# G' _  ~( S- x5 b% @
至於鄭少秋則表示不知道女兒有份表演,但他認為欣宜在跳舞唱歌也不俗,秋官說:「可能係上次批投訴者延續,不過唔緊要,只要係鍾意做呢行話,就要繼續捱落去。好似當年周潤發都畀人話係票房毒藥啦!咁咪要用實力贏得觀眾歡心同認同囉!針對性投訴唔怕喎,證明係好主觀,諗到原因咪拆掂佢囉,但我仲未諗到原因!」
" b0 d1 X; r8 m& X* Z  j  }, M
! l0 S' A5 b$ l此外,無外事部助理總監曾醒明透露無亦接獲三宗投訴,他指出節目由迪士尼製作,無只借出藝人及器材,並提供播映時間,其他一切均由迪士尼處理,選角、歌手等都由迪士尼方面邀請。不過曾醒明說:「無都想講句公道說話,覺得呢投訴好唔健康,好針對性,對有意投身娛樂圈新人講係好唔合理、好唔公道!」
比人丙
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 06:14 PM:6 u3 ?: c5 i$ o6 a- x, G7 {
比人丙
7 H5 v" k* [/ j
who,fd,mon,girlfriend.............?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 18:14:+ }/ a, t, L2 r  d2 |
比人丙
* v. o9 ]# H2 r: E1 ]4 T
做咩咁激呀,為左d咩@@"
~~~~~~~________~~~~~~~~% N. {# O5 x+ r* t
6 x- O) i. ]3 Q0 ~1 M$ ?3 G8 ~
條友好賤啊~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。