<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andy020290 at 2006-4-16 01:58 AM:

細哨跟本就唔係施丹同朗拿度果皮~係...
同意呀,細哨做幾下「後腳」就好似神蹟出現咁,我真係
依家d人淨係識得踩皇馬,妒忌車仔有錢,完全都唔識留意邊d球員好波定唔好波,
唔係話細哨唔好波,但唔洗佢做少少野就好似神蹟咁呀,將皇馬踩到一文不值,
睇多兩年波先講啦,細哨成日no look pass(有冇串錯?)咁又點ja,出波出得靚就得啦,細哨商業價值唔高嗎?淨係識得話碧咸商業價值高
細哨發起老脾上黎咪又係冇品,竟然話佢係世足先生唔應該攞紅牌,d唔識睇波既人就咪出聲啦
我寧願做車仔迷都唔會做巴塞迷,呢一世都唔會

大哨未重傷之前就撞得,依家就唔太撞得囉,始終佢都有少少就住就住,希望佢可以放開多少少黎打啦,大家都開心d

講射術同腳法,伊度奧根本唔係大哨果班波,大哨狀態咁低沉都入到十幾球波....可見一斑啦
摺吧啦

變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-4-16 02:32 AM:
[IMG]http://i3.photobucket.com/albu...
O晒咀,囧晒

搞咩呀佢
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 02:34 AM:

O晒咀,囧晒

搞咩呀佢
好核突....
Originally posted by tkk2p at 2006-4-16 02:38 AM:

好核突....
真係OOOOOOOOOOOO哂咀

做咩野ar

影playboy 牙??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by tkk2p at 2006-4-16 02:38 AM:

好核突....
令到我有d想叫救命既feel=3=""""'
摺吧啦
【明報專訊】縱使皇家馬德里(相關新聞 - 網站)更換教練、體育總監及會長,但球隊仍未有大起色。為重拾昔日雄風,來季大換血勢在必行。陣中的魯爾(相關新聞 - 網站)、加維臣與沙加度更成高危人物,故對基達菲的打戰,3人必須拚廣 告

盡,以走出冰天極地。

有線61台明晨1﹕00直播

相信不少球迷從沒想過,貴為球會精神領袖的魯爾會成為皇馬的「開刀」目標。自從他2月傷癒復出後,一直未能重拾射門鞋。魯爾復出前皇馬締造8連勝佳績,但當他回歸後球隊戰績卻急速下滑,先在歐聯16強被阿仙奴(相關新聞 - 網站)淘汰,在聯賽又接連失分,魯爾難免成為代罪羔羊。一向是球隊必然正選的他逐漸失寵,連作客對巴塞隆拿這場國家打大戰亦只能坐在後備席,足證「金童」的地位已大不如前。

傳大哨傾續約要求賣魯爾

更不幸的是皇馬陣中西班牙本土球員與巴西幫關係日趨惡劣,有報道指巴西射手朗拿度在傾談續約時,其中一個條件便是必須賣走魯爾。在這個敏感時期,有報章指利物浦領隊賓尼迪斯有意收購魯爾,更令人懷疑該名西班牙國腳是否已時日無多。不過朗拿度湊巧又告受傷,估計要休息至少3星期,令魯爾有機會再度「擔正」,從而爭取表現博留隊。

至於右後衛沙加度及中場加維臣,與魯爾同樣是「被叮」之熱門。自巴西右後衛施仙奴在1月加盟後,沙加度已失去正選位置。沙加度的合約今夏便屆滿,但皇馬一直未與他傾談續約。加維臣在教練卡路的陣容中,亦只屬輪流替換球員,尤其「野獸」巴迪斯達伙拍隊長古迪擔任雙防守中場愈見合拍,使該名丹麥國腳前途更不樂觀。

加維臣、沙加度及魯爾目前的處境都並不樂觀,因此必須把握對基達菲以及餘下的上陣機會,在球場上盡力表現爭取留隊。
摺吧啦
(綜合報道)(星島日報報道)皇馬在季尾表現再度下滑,過去六場聯賽五度和局收場失分,射手朗拿度正值回勇之際又告傷出,今晚西甲聯賽作客出戰近況大勇的基達菲,讓球主客和必捧基達菲「主勝」。

就算榜首巴塞隆拿近期在聯賽頻頻失分,但皇馬的表現更加不爭氣,在近六場聯賽僅得一勝五和的情況下,不單未能與榜首拉近距離,上周更被華倫西亞取代其次席位置,在餘下六場聯賽,皇馬將以力爭聯賽亞軍為目標。

近況未如理想之餘,皇馬在上周再逢打擊,連續四仗皆有入球的朗拿度,在賽和皇家蘇斯達的比賽中拉傷肌肉,需要養傷達兩至三周,缺少了這位巴西前鋒,令本已疲弱的皇馬前鋒,要爭取入球便更加困難。除了朗拿度缺陣之外,上仗領紅被逐的中場古迪,亦未能在今晚披甲。

基達菲近況大勇,在連贏三場後升上聯賽中上游位置,已接近取得足夠分數成功護級。基達菲近期愈戰愈勇,單是三場勝仗合共已取得八球之多,塞黑前鋒柏奴域居功至偉,過去七場比賽中攻入六球,今晚在主場無懼皇家馬德里(相關新聞 - 網站)的來犯,有力繼上季之後,再在地頭令皇馬失分而回。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 09:43 AM:
(綜合報道)(星島日報報道)皇馬在季尾...
沙加度及魯爾佢地係皇馬冇功都有勞~raul更加唔駛講~佢個合約要到2010年先完結~如果而家賣佢出去~皇馬陪都陪死~同埋raul係好波之人~佢既走位~入涉~射門技術~我夠膽講好過舒夫真高~只不過朗拿度黎左佢變左要打輔鋒姐~而家朗拿度傷左~我相信如果佢有好演出~皇馬應該唔會咁傻賣左佢~

[ Last edited by andy020290 on 2006-4-16 at 12:06 PM ]
沙治奧拉莫斯好核突呀...邊有人咁樣影相嫁?係咪幫緊nike賣廣告...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。