<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-13 18:22:8 _1 ?6 x6 n# l8 ^/ |, G- y

j! {9 u0 g' X4 {做咩咁激呀,為左d咩@@"
( n; @  b: H, f- V5 m, U為左錢呀?
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 18:46:
0 f1 ~. \, v8 s" a~~~~~~~________~~~~~~~~
- i* d4 w' c8 j( E條友好賤啊~
5 Y# I$ X& b3 l, F, g7 g8 ?
我想知個內容,可以講嘛?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 06:46 PM:
0 x* R1 |* ]1 b( A' i  N  F~~~~~~~________~~~~~~~~) S$ F2 w% U# m% k( \7 q% c$ p
) c# [3 ]" G) h0 r8 J  p; f
條友好賤啊~
: n$ b* t) ^# v8 g. r* |- v一次個講晒去la
9 h" y9 T. o- d# f2 n* ?9 Y4 e* q7 \3 p9 Z/ y! T/ A
唔好一舊舊-.-
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-13 07:07 PM:
9 N# |6 V7 C* `" Z% c) c2 X8 @$ o- d# E; i5 f. \
一次個講晒去la
; |# ?6 |- p. R& G6 J& K$ D4 G) w$ k  a
唔好一舊舊-.-
8 ]. Y' }( p) J- p/ |' l2 R
呃下post都得姐=.=~
咁我上頭,, i1 V* g+ c$ i) [7 S, J; W, T3 j
x9我話返緊工傾電話~2 {% z# {  @9 o7 [& K0 j- Q
x到我超7
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 07:37 PM:
$ Q  U6 g+ Z/ G( ~, @8 @咁我上頭,
) z0 i) T3 g4 o2 Nx9我話返緊工傾電話~+ B1 S' u% l. n4 S+ C
x到我超7
* U# H' F# i) ^: B6 |. [4 @+ _佢今日好似食x左屎咁....見人就x
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-13 19:38:+ P: i, g& U4 i' [( o
佢今日好似食x左屎咁....見人就x
  X! i3 A* ]- x, i: U! s& H8 I
老板就係咁嫁喇,算啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-13 20:31:: j) w! O" M  B" j; X' d! U" o; [

1 u/ v# v6 _' Z老板就係咁嫁喇,算啦
" W+ c0 x2 j) ]4 r小心被人.....
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-9-13 20:33:& p- b5 j4 w3 ^; G) m
8 z) o  W  p" M$ ?1 d1 `% e
小心被人.....
' Z! ^" T4 ~$ }% l唔係好明,可以講詳盡d嘛?
Hi~all
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。