<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
出場陣容
門將:卡斯拿斯 迪亞高盧比斯
後衛:施仙奴 沙加度 卡路士 沙治奧拉莫斯 美希亞 巴禾 
中場:碧咸 加維臣 施丹 巴迪斯達 羅賓奴 柏保路加西亞 迪奧高 祖拉度
前鋒:魯爾 卡斯辛奴
缺陣:朗拿度 古迪 希古拿 柏雲 活基治 文拿比斯
Originally posted by tkk2p at 2006-4-16 01:05 PM:
出場陣容
門將:卡斯拿斯 迪亞高盧...
佢地應該會打單箭頭~即係話卡斯辛奴同埋raul佢試但出一個~其實之前有個蘇達度~都幾好~佢去左邊呀???番番去b隊?其實皇馬而家應該可以比施丹休息~得閒出黎踢下~但你知啦~施丹都有d商業價值~佢一定唔會比卡斯辛奴試下呢個位~不過卡斯辛奴打中間都係冇咩效果...佢打翼至有料到~

[ Last edited by andy020290 on 2006-4-16 at 01:15 PM ]
Originally posted by andy020290 at 2006-4-16 01:12 PM:

佢地應該會打單箭頭~即係話卡斯辛奴同埋raul佢試但出一個~其實之前有個蘇達度~都幾好~佢去左邊呀???番番去b隊?
b隊呀~a隊太多前鋒了~
今晚魯爾同卡斯辛奴同場機會都好大,因為古迪傷左,魯爾就出了~
       卡斯拿斯
施仙奴/沙加度 拉莫斯 巴禾/美查 卡路士
       加維臣
 碧咸 巴達斯達 施丹 羅實奴
          魯爾
       卡斯辛奴
Originally posted by tkk2p at 2006-4-16 01:15 PM:

b隊呀~a隊太多前鋒了~
今晚魯爾同卡斯辛奴同場機會都好大,因為古迪傷左,魯爾就出了~
哎呀~我岩岩改左我想講果d野~但係你又咁快回左...果然皇馬fans做野係快手喎~
Originally posted by andy020290 at 2006-4-16 01:17 PM:

哎呀~我岩岩改左我想講果d野~但係你又咁快回左...果然皇馬fans做野係快手喎~
哈~個個會員肯熱心回覆d既話~呢度一定仲快呀~
尋晚b隊勁灰~領先一球,係87同90分鐘比人入波後超前~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-16 01:17 PM:
       卡斯拿斯
施仙奴/沙...
卡斯辛奴應該唔會打最前果個~應該係raul打最前~卡斯辛奴打輔鋒~我諗咁咋~因為我冇咩睇過卡斯辛奴踢波..
Originally posted by tkk2p at 2006-4-16 01:18 PM:

哈~個個會員肯熱心回覆d既話~呢度一定仲快呀~
又係呀~
碧咸同朗拿度都仲未講未來去向~你覺得佢地有冇機會離開皇馬??我覺得碧咸有機會~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。