<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:40:' r% k1 @6 G" ^
" k& g' Q6 B) f& L& d4 }
係咪你影架﹐如果係就幾好播﹐動感與靜態﹐好正。努力。
+ l2 {) \; \7 v8 a4 \: n9 c我影架…^^/ I- a7 T  P) k( s: V
8 ~* u8 K. I3 X6 `5 Y
不過都係好彩影成咁…- Z' M& W# q6 b, j) K, y& H

8 \) S: I6 \' \" b+ U! x我都唔係好識用相機個d乜乜ISO呀…Exp呀…
上面果度

520 x 310 PIXEL下載

Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:42:2 `6 M4 k* D$ o  K" x0 y

+ Z9 ?0 x+ @) }* |4 z) X唔係呀。。。。, f$ r5 ^7 t7 _. L  \* {# }
係響個海灘左面條路一直上。。。如果你有MAP﹐你都會睇到個CLIFF。。。。
3 U* m9 K9 W2 H) R哦…睇下先…我好似試過一次係左邊去manly…不過無留意有個cliff…
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:43:
! N4 j2 {6 C, I: G( W上面果度
  N* b  ]3 z! N# u6 R4 n+ j" Z
你搵個map都搵得好快喎…
/ j  c4 H& G# C, }2 b
+ [& d) ^: e  n3 b3 U: G7 ]我諗我無去到個cliff…下次去下先…
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:43 AM:" F3 o* K; R, c& `
. ~' ?8 r6 r& `' Y+ K; _4 N* `
我影架…^^$ z7 b6 F7 Z3 v- U

a" q7 Q, {2 h9 K% u不過都係好彩影成咁…+ P" L& ]9 V1 m! }# C

- p% p+ U3 b7 A: I( [我都唔係好識用相機個d乜乜ISO呀…Exp呀…
0 ?. G0 W5 V" [
ISO高就會對光敏感D﹐影夜晚唔需要甘多光﹐但就會有雜信(一粒粒野響樹﹐好滑突)﹐所以用腳架﹐用慢 shutter speed﹐低ISO﹐無閃燈就最好﹐但個個場合都唔同既。。。。" `% W/ e5 e& r% y7 F5 C

6 O7 a/ @9 _' I; N如果唔識﹐用AUTO搞掂
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:44 AM:
# `2 m! p6 ?3 Z% H
' ?/ v" C7 X# [. L* Q' h哦…睇下先…我好似試過一次係左邊去manly…不過無留意有個cliff…
+ W/ i2 m) z8 G: f好難雲架﹐我成日都擋失路
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:46 AM:
" s0 W  @5 r4 E$ ]9 R5 L( _7 A$ F( G; Z
你搵個map都搵得好快喎…& H! z# `# b" I, l6 L
3 F. S" a" S) h; L* a
我諗我無去到個cliff…下次去下先…
& g0 r2 X& `  L, R7 z: v9 K/ W! lwww.whereis.com.au" H7 B) ^- ]. R& z
有時做工課都有用
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:47:+ U  d' E/ r* c9 M( e

' X4 ]: m$ n9 w& V; U" MISO高就會對光敏感D﹐影夜晚唔需要...
- `7 L6 P' ]5 m1 `  ]. g0 Z4 o慢shutter speed一定要用腳架…如果唔係手震張相會蒙…
珠女﹐我要去洗白白先喇﹐如果再見你就見啦﹐見唔到既你就早D透啦。。。。OK﹖: M6 d" o" k- H2 l: S
3 Q) Z1 z. y1 G0 m
下次再傾
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:51:% Y( ?5 r" r. V
珠女﹐我要去洗白白先喇﹐如果再見你就見啦﹐見唔到既你就早D透啦。。。。OK﹖
  J! K* L0 y! y' E
# J% V: j9 G% w9 J' K下次再傾
- f+ h: o/ _( ]4 V- P: Q6 E+ `8 M我都去訓…頂唔順…
5 e, S" \: L: j1 k# m# Z+ |, `) L% B/ r% F
早抖…^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。