<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
出左陣容~    

卡斯拿斯
沙加度 拉莫斯 美查 卡路士
   加西亞 巴達斯達
施仙奴 施丹 羅賓奴
   魯爾

巴達斯達會輪流上~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 12:50 AM:
出左陣容~    

卡斯...
施仙奴同沙十度個位重碟左..但前線都算OK~後防又係有問題~沙十度同卡路士2個一定狂上去助攻~搞到後面空哂~如果我係卡路既話~一定會要十西亞留番係後面~單箭頭係RAUL我都話左~但有冇態又係一個問題...真係慘...佢有態就WIN  冇態就唔WIN~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 02:07 AM:

同意呀,細哨做幾下「後腳」就好似神...
D人係傻傻地~佢地以前都係當施丹  碧咸神咁拜~而家就當細哨~遲D應該係朗尼同埋美斯~以前碧咸D長傳靚~佢地就睇碧咸~施丹D後腳做得靚~又鍾意施丹~佢地呢D只講視覺享受~其他野就唔駛講啦~
Originally posted by andy020290 at 2006-4-17 01:09 AM:

施仙奴同沙十度個位重碟左..但前線...
施仙奴同沙加度唔會重疊~反而沙加度會助攻少d~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 01:12 AM:

施仙奴同沙加度唔會重疊~反而沙加度會助攻少d~
施仙奴既傳送係點~你應該知嫁啦~都冇威脅既~我鍾意睇番沙十度以前果種拚博~好有硬漢FEEL...
巴達斯達好灰呀,今季成日都係咁...
Originally posted by andy020290 at 2006-4-17 01:17 AM:

施仙奴既傳送係點~你應該知嫁啦~都冇威脅既~我鍾意睇番沙十度以前果種拚博~好有硬漢FEEL...
施仙奴助攻仲多過施丹..=.=”
沙加度真係少有既硬漢~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 01:18 AM:

施仙奴助攻仲多過施丹..=.=”
沙加度真係少有既硬漢~
我意思佢上前助攻好多,數字上當然最多係施丹~
唔計自由球同角球既助攻~
卡斯拿斯真係好勁.....!!!
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 01:20 AM:

我意思佢上前助攻好多,數字上當然最多係施丹~
唔計自由球同角球既助攻~
我知呀~我有時見到d前鋒都唔夠膽過佢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。