<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » a.s.斷腳斷得好恐怖-__-願主保佑
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-2-19 17:07:

人性何在!!!!

[ Last edited by 我‧愛‧你 on 2006-2-19 at 05:18 PM ]
Originally posted by brightman at 2006-2-19 23:23:

並不是, 這是加利仔開界外球時球迷的反應,報復他在聯賽贏波時所作出的挑釁行為.
阿倫受傷抬離場我聽到主場球迷報以掌聲....
一位有睇呢場波o既巴打的說話~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-2-19 at 11:54 PM ]
史密夫手術成功

阿倫史密夫在週一進行駁骨手術,而曼聯發言人表示手術十分成功。

史密夫在對利物浦的比賽中受傷,腳脛骨斷裂,而腳根關節亦移位。他在今屆餘下賽事肯定不能上陣,而其經理人則估計大約要休息八個月以上。

而曼聯發言人則表示,史密夫會留院幾天。

「手術十分成功。」曼聯發言人說。

「阿倫 (史密夫) 大約會在醫院留多兩天,而未來數星期腳部會打上石膏。」

「每一個與球會連繫在一起的人都希望他早日康復。」

終算都出返個好消息啦^^
Originally posted by Aristo~ at 2006-2-20 01:30 PM:
史密夫手術成功
[img]http://www.u-s...
真好 ~
希望佢快d出返啦 ~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-19 11:10 PM:

一位有睇呢場波o既巴打的說話~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-2-19 at 11:54 PM ]
我系跟番張圖講的
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-2-20 16:24:

我系跟番張圖講的
噢~~~不過會對利物浦o既球迷好唔公平~~~
Originally posted by Aristo~ at 2006-2-20 13:30:
史密夫手術成功
好~手術十分成功~好~第日繼續踢好波比我睇~~~
Originally posted by Aristo~ at 2006-2-20 01:30 PM:
史密夫手術成功
都算係不幸中的大幸~ 最緊要駁得番~ 希望冇咩大手尾跟~ 好好休養~ 出年出番黎繼續打天下
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-20 04:35 PM:

噢~~~不過會對利物浦o既球迷好唔公平~~~
不過據你說話咁講,好似講到我完全冇睇場波,唔知咩事咁,對我都唔系好公平。
努力呀!一定要出番來踢波呀!
好嚇人....../
希望佢出得返黎,冇晒陰影la......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » a.s.斷腳斷得好恐怖-__-願主保佑

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。