<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 各位brother~皇馬番黎啦~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-3-31 11:01 PM:

希望出年佩奧爾同尼斯達一齊投奔皇馬啦, 相信佢地留o係巴塞同米蘭都冇得贏歐聯 ga la
留在米蘭冇得贏歐聯??笑話,今年就贏俾你睇。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 11:31 PM:

你肯定末見過全盛期既費高。特別係加盟皇馬第一季,曼聯都被技術性擊倒。
全盛時期既費高就真係勁喇,曼聯想收埋碧咸都唔得
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 11:31 PM:

你肯定末見過全盛期既費高。特別係加盟皇馬第一季,曼聯都被技術性擊倒。
仲有費高同李華度一齊係巴塞個陣,左右兩邊齊飛玩到阿仙奴謝哂.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-3-31 11:37 PM:

仲有費高同李華度一齊係巴塞個陣,左右兩邊齊飛玩到阿仙奴謝哂.
老實講費高係我見過最全面最恐怖既右翼。我真係諗唔倒佢有邊種技術唔係世界頂級,可能只係頭鎚較差。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 11:32 PM:

全盛時期既費高就真係勁喇,曼聯想收埋碧咸都唔得
佢出名技術全面,斬波勁準之餘突破力又勁強,而且後上射門質素高,協助組織能力亦強,罰球又有料到,連12碼都甚少射失,全盛期的他連防守都兼顧埋架!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 11:39 PM:

老實講費高係我見過最全面最恐怖既右翼。我真係諗唔倒佢有邊種技術唔係世界頂級,可能只係頭鎚較差。
個人感覺費高全盛期肯定恐怖過碧咸全盛期好多, 對住d守衛好似揸住張身份證係e道咁話過就過...所以皇馬至用破當時轉會費既價錢收歸旗下.

Originally posted by brightman at 2006-3-31 11:43 PM:

個人感覺費高全盛期肯定恐怖過碧咸全盛期好多, 對住d守衛好似揸住張身份證係e道咁話過就過...所以皇馬至用破當時轉會費既價錢收歸旗下.
碧咸恐怖在果d只係罰球同傳送,雖然費高都有呢d賣,但係呢兩樣野就冇碧咸咁出名,
費高點解係皇馬要做後備跟住被賣走呢,就係因為佢死去爛去又做唔到d咩............
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 11:45 PM:

碧咸恐怖在果d只係罰球同傳送,雖然...
佢既巔峰期係巴塞踢個陣時, 其後過左皇馬狀態keep住下滑...

Originally posted by brightman at 2006-3-31 11:48 PM:

佢既巔峰期係巴塞踢個陣時, 其後過左皇馬狀態keep住下滑...
如果唔走的話狀態可能會冇咁快下滑
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 11:45 PM:

碧咸恐怖在果d只係罰球同傳送,雖然...
費高死去爛去係因為皇馬班友當時唔肯走動去配合佢,世日猜波猜完又係要費高同人One on one,一場波講真以佢既年紀爆得幾多段??

仲有,費高既傳中球點解唔及碧咸咁出名呢??正如米赫洛域、李華度既罰球冇碧咸咁出名一樣。我諗你明我講乜。

[ Last edited by Kian76 on 2006-4-1 at 12:03 AM ]
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 各位brother~皇馬番黎啦~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。