<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖
我今晚打左比佢,話我出去食飯,夜d打俾佢。佢話佢會溫書,無咁早訓,記住食完飯番到屋企打俾佢。各位兄弟,我應唔應該應承佢?
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 05:34 AM:

我都預左你會...
Originally posted by cyt34 at 2006-10-22 08:00 AM:
唉..

尋晚我打比佢,先多謝佢,問...
1.從交易上講,佢會幫你打掃屋企同埋比你X(一個月四星期,每星期三日=4*3=12日),如果佢係要搵錢,除番都只係每日$125,平時同女朋友去街食飯都要啦,所以都吾算得上包佢..........但最怕ed只係抛磚引玉,日後同佢產生左真感情,佢會久吾久你問攞一舊錢幫乜幫物....

2.從情理上講,相識是一種緣份,如果你當佢係女朋友,咁女友屋企需要幫忙,边個男朋友會吾幫ㄚ,.........而且你現在付出既不算得上D咩,同女朋友去街食飯都要啦,但你可能真的會救左一個女孩......

所以前提下,你都要先應承佢先而作為一個先小人而君子既你(由一夜情变成真感情),可以比佢幫你打掃屋企,至於X就由佢自願,如果佢想先至比你,咁對於大家日後''關係正常化''有莫大好處,喱種係現行對策................至於未來而言,雖然話日久見人心,但到時你可能已經泥足深陷(洗左吾少錢),所以你e加同時要做既係暗地裏摸清佢既底細,因為佢既家境來歷係事情發展至今既主要關鍵,佢有冇呃你,一試就知(千其吾好馬上比錢,最多續次比,最好就月尾先比,順更試下佢,睇下佢有咩反應,如果佢肯係先工作後比錢or續次比,咁就要留意下你屋企既財物,開頭可能冇事,之後就有機會吾見野未定)......大約係咁.......因為我地對佢所知有限,所以你一定要暗地裏摸清佢既底細,先好諗其他野

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-22 at 09:32 PM ]
其他問題

1.佢除左係電話成日喊,佢有幾多次係你面前喊(除左一夜情果次)

2.佢冇朋友架咩?,(你一定要見下佢D朋友,因為佢係咩人就有咩類型既朋友)

3.你見過佢D屋企人未?,如果你話要見佢屋企人,佢會吾會用直口吾比你見?

4.佢日常生活係点?(去边食飯,去边玩,玩D咩),佢用D咩日常用品(手提咩款式?衣着咩類型?有幾多化裝品?)

請詳細解答
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 09:48 PM:
其他問題

1.佢除左係電話成日喊,佢...
做咩唔去 港男 ???
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-22 09:49 PM:

做咩唔去 港男 ???
港男有D咩要做
唔該,我知點答﹗我會了解吓佢。
佢無化妝,d衫褲,bra及底都好普通無牌子。我未見過佢有手提電話。我未同佢有關係之前,未見過佢喊,不過就成日好似有d悶悶不落,除左對眼好精靈,就好似好疲倦。
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 09:48 PM:
其他問題

1.佢除左係電話成日喊,佢...
我又好似做錯了事........
我尋晚再打俾佢,我聽到一把唔同老d的女人聲,我找佢,個老人話佢沖緊涼。我即時估係佢阿媽,所以就.......扮係蕙雪的班主任,要找佢爸爸。佢媽咪一聽到話佢老豆已經過左身,佢係阿雪媽咪,好緊張問係米阿雪有野。我就話本來想找阿雪,問吓佢係米唔明d notes,點解讀書退步左,同埋點解成日咁疲倦眼訓﹗跟住佢阿媽就好緊張,話都係佢衰,阿雪由細到大都好俾心機讀書,好乖。但係自從呢兩年佢老豆過左身,佢供唔起阿雪讀書,阿雪就要做part time及暑期工,無時間讀書。我.....特登話唔關事,話係阿雪識左d壞朋友,仲話阿雪成日打手提。跟住佢好緊張無出聲,然後話阿雪從來都無手提,除左有2個女仔同學熟d佢識,都無嘜朋友。跟住我繼續猛話唔係嚇佢媽咪,佢媽咪突然講係米有個男仔。我諗住終於chop到佢,點知.............佢知道呢排阿雪成日好唔開心,悶悶不落,就問阿雪。原來阿雪同佢講呢排做野遇到個男仔,好斯文,仲會特登同阿雪講野。點知早幾晚,阿雪好夜喊住番屋企,係咁喊,佢媽咪問佢什麼事,阿雪話個男仔同佢表白話愛佢,而阿雪覺得自己都愛上個男仔.....跟住佢媽咪話叫阿雪無喊,要做朋友了解多d先。佢阿媽跟住同我講呢幾日阿雪有時好開心,有時又喊,但係佢又要做野無時間理阿雪。佢跟住話佢會問阿雪同叫佢俾心機讀書。我個時即刻反應叫佢媽咪唔好,其實阿雪都好乖,好有心機讀書,打電話都係想幫吓佢。如果佢媽咪同佢講會更加俾壓力佢,又千祈唔好講話佢班主任搵佢。跟住我話有野做,佢媽咪猛咁講多謝,又話佢地無錢補習,希望我多d幫吓阿雪。

我回想起,早幾晚未係....我攪左阿雪........。點解我好似唔信佢,仲扮佢班主任嚇佢媽咪。已經欺負左佢,蝦佢,裝佢,而家仲.................
Originally posted by cyt34 at 2006-10-22 10:20 PM:
唔該,我知點答﹗我會了解吓佢。
佢...
Originally posted by cyt34 at 2006-10-23 07:17 AM:
我又好似做錯了事........
我尋晚再...
你e個班主任都幾易穿煲wor
你可能話我冷血,不過防人之心不可無,
你識佢唔耐,分分鐘佢阿媽其實知你係咩水,
唔好去到咁盡,留番一兩步比自己,
所以睇定d先啦,了解佢多d,
記得要冷靜~
而且冷靜唔等於冷血
Originally posted by benson00 at 22-10-2006 13:47:

唔好甘講.....,一D都唔阻,反而好想知到個故仔點埋尾....
希望唔好虎頭蛇尾,草草收場....
我好少爆粗都忍唔住呀...

del

冇啲建設性!

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-10-23 at 07:05 PM ]
Originally posted by cyt34 at 22-10-2006 13:07:
可以點呢?
Sorry..........
掛住睇波呀我................
Please forgive me ~~~

而家黎幫你喇 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。