<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠盤民調】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-31 09:46 PM:

多謝提供,但可行性較低,暫時唔考慮
唔緊要
建議球盤

騎士隊的新秀 喼神 在東岸決賽中奇兵突出
每場平均取得10分,2.2reb ,1.2ast ,0.6stl ,0.6blk

大家估 在東岸決賽GAME 6中,
喼神 能否在得分,籃板,助攻,偷球,封波5項的總和高於15
不如簡單D 估輸贏  
下場 活塞可唔可以死裡逃生
定係 騎士再下一城殲滅活塞
Originally posted by head at 2007-6-1 10:40 PM:
不如簡單D 估輸贏  
下場 活塞可唔可以死裡逃生
定係 騎士再下一城殲滅活塞

我都同意

我一定買活塞
Originally posted by 大優勢 at 2007-6-2 12:11 AM:

我都同意

我一定買活塞
活塞贏唔倒我5分凍過水
兩個都開
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=151567

最大兩分,買一分賠三分,兩分賠六分,有無意見?
Originally posted by toro at  12:46 PM:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=151567

最大兩分,買一分賠三分,兩分賠六分,有無意見?
買局數?
一賠六就差唔多
初黎報到
先向膠蛙版主建議兩個盤

一:
NBA Final Duncan定James得分高d

以下數據左Duncan右James
1st round
Game 5:23(Duncan)
2nd round
semi-final
Game 6:20(James)

二:
英格蘭對愛沙里亞碧咸會唔會俾換走

新手來的 各位大哥俾d意見

[ Last edited by mikeycwebb on 2007-6-3 at 06:19 PM ]
Originally posted by 阿感 at 2007-6-3 04:40 PM:

買局數?
一賠六就差唔多
咁只可以買一分,賠六分有無得諗?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠盤民調】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。