<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » WTF....又講四川地震....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-6-1 23:54:2 s5 U  P, p! @
! F7 Y# l( c' d2 D. B) ~/ ]4 b
" O' e( t3 ?1 e( y
你呢 ?? 八婆
1 U4 P$ M- |) x- S
唔係我將一場批鬥化成你嘅棟篤笑,1 ^( w* d" b  F, Z; b3 C5 t7 `3 c
你聽日响維基就俾人i開file.
9 S. I& E1 {8 c& Q! K. x2 t8 w# D2 P' X4 L" i( E
唔好以為我幫你,只係唔想老毛預言成真,十年八年鬧一次文革.
( b; |1 G' F% Q* d- Y2 e5 b) D7 Z7 E. y! t1 P8 g
香港依家十天半月鬧一次文革.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:03 AM:+ Z# ?9 ?- [( ~# P  k- K* m% i

/ n$ ~" q2 Z7 t; Z8 s: H唔係我將一場批鬥化成你嘅棟篤笑,
& O, v/ `" ^. I& h% D你聽日响維基就俾人i開file.6 [4 _9 W; f! [( [: W) a- _# b( y2 k

; Z" P7 {6 \8 q& Z唔好以為我幫你,只係唔想老毛預言成真,十年八年鬧一次文革.6 M5 ~3 i2 `0 N4 F& h, L  ^1 n
6 m; \5 `% D" L1 t0 ?8 m
香港依家十天半月鬧一次文革.
  T. s( W- i3 }( K% j& B3 r; R1 |, `- b/ d+ T& {# @0 f1 M
莫非你想開我嘅file ???
4 A: [' _. |3 S% j4 u$ Q( }0 x/ Y0 g3 Q
再講,
' N0 J- k+ X5 U( o; Q1 C你除左同我嘈之外,幫過我d咩 ??6 \6 }. Y4 m" t1 h4 E3 F

- i) D9 o  u6 @文革都係言論自由嘅一種...0 W/ c! ]# ^- f( w9 c% Y, {
只係激進d啫...., Y( X8 @% U1 G! n
你唔鐘意咪唔好出聲囉
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:06:* b  k" D9 `2 s& x) P; t

& E3 h9 C. R2 u4 r' _
( ^: E* S3 G: k莫非你想開我嘅file ???
9 {% c6 A, c; r" {& F/ B( V: }. r; A( \
...
$ P$ |4 P* P4 B' a$ ]" l9 S
文革都係言論自由嘅一種???- t- n% z' D% Q% M
你..........2 j) S# v: c3 c$ ]  a4 ]

5 U7 j! l. B/ {* T文革係只要思想不同,就會被揪出來凌辱其精神肉體,不當眾悔過會被私刑虐殺.
3 x" n2 D6 k  k5 Z  K/ N* Q0 I7 d- t文革中死人無數,凶手亦無數,不過凶手已混在人群中,他們教出來的子孫就是今日你的同胞.
我想睇鏘鏗...
靚仔娛
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:12 AM:
; m, v: T. G) @$ t文革都係言論自由嘅一種???4 D5 c: ~. e, m. ^: W; g) _/ K' |
你..........
. s) U, Y8 k: t% F; [  N9 Y6 U5 c1 }6 L6 Z
文革係只要思想不同,就會被揪出來凌辱其精神肉體,不當眾悔過會被私刑虐殺.- i9 ^& X* X( J
文革中死人無數,凶手亦無數,不過凶手已混在人群中,他們教出來的子孫就是今日你的同胞. " D& z2 E" o. O* T& p
5 }( w, \' f! _
3 @) H3 O. D% m8 E8 P; p! x+ N$ C2 a& _! p' A" c  Z+ V% y- q
所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:16:
7 d" X; t' F( K3 O1 K( Z2 @4 L, d+ f& h5 G. }6 _- E

9 |( C" Y. @- y3 ?( z5 r所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
7 h: h: N# `! r& Z2 u4 w. m文革係禁絕言論自由,清除異己嘅屠殺.
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 12:16 AM:
' f6 j. I- j# H: {4 |4 C
- y) ~& c& v1 h
1 h. y* }- I  N$ I2 g1 k所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
# c9 |. q' X1 l

, m3 s6 {! P2 V, k3 Q5 f6 x. _/ h- r9 @- l
早Dsleep la
+ D7 B! D& {& Y
4 u9 t7 n' g4 S* p9 h- k0 {0 ]' r9 _  s
文革有言論自由?
. |) |6 s3 ^1 }* k$ h' w: _你咁講,
8 r. v% M6 `5 {/ h等於話杯咖啡入面,有幾片檸檬一樣咁搞笑6 d; u, e8 ?1 ~. s0 g: r
( Q/ @* B' O( B' E
我真係投晒降
起碼比人講得野呀...
3 U- d8 X' Z5 Q9 ~/ ]( B你可以批鬥我,我都可以批鬥你 !!!
$ J, z% s" l- z- T
( n( a  x- i9 q4 Y6 ~雖然唔比人罵毛澤東,/ h6 q; @/ V) i1 I3 I1 `
但最少比人支持毛澤東喎...." f- d' U$ X& t3 \
# X5 n2 F( h3 a! ^  ~+ b1 M) X" M
咁...咁都算係言論自由掛...
/ C4 L( c$ y2 L! E- S# y8 ~( [# x
0 _& ?! h5 S5 q( d3 h( N' dp.s.自己都覺得自己講得牽強,不過無計,為左同QuiGonJinn嘈....死都要撐落去...
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:33:
8 ^% ?* J5 B* H8 O1 t# t2 t' X起碼比人講得野呀...+ @0 x( Y/ }( N0 N$ a+ e, a: n6 {
你可以批鬥我,...
- \' u! N3 U2 e8 @& `" Q
執返你把軟槍,返去練廿年都仲有機會~
* s4 Z( S+ z4 s8 Q8 K+ z+ d3 T3 S同我撐?!!
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:44 AM:
$ }$ l( {; }0 J% z! R; T% B- E/ u* y$ \" H- V
執返你把軟槍,返去練廿年都仲有機會~! v) o9 B- ]3 {
同我撐?!!
2 x; ?; A) L, V
% u! [9 u8 x/ \( G3 t係喎...你好似無槍咖喎
* n$ |# }+ t* ?+ Z
5 m1 t( {4 T( F) y送把比你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » WTF....又講四川地震....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。