<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
- L9 r* e( u% d
咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
! C! ]: _1 e+ s% ~7 xe_e 發表於 2010-2-12 04:07 PM
; p: O9 |6 U1 E# Shaha高難度' ]: \  t8 t8 g& r
不過相信vv做得到 ~~~~~~
$ F- C( h% T1 w0 d( L$ e( Mhaha高難度
1 G5 t$ ]& W0 A不過相信vv做得到 ~~~~~~
) T3 Y5 H: J8 D5 T( v中國心 發表於 2010-2-12 04:11 PM
& ?! o/ k" Q. w' n7 S$ e0 t
閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
7 }& I$ p: M2 T
閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???$ @  w4 Z! J0 j4 U
e_e 發表於 2010-2-12 04:20 PM
乜東西?
死人vv唔理人 ...
死人vv唔理人 ... , j. N$ N( i# r8 H: M9 Z* n) Q2 `9 c
e_e 發表於 2010-2-13 03:32 PM
唔好喊, 我叫ella餵你食包包

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
唔好喊, 我叫ella餵你食包包0 s: k. J9 F( X- O! C# T; Z
vbvb 發表於 2010-2-13 03:40 PM
3 ^" S- A' y* f$ g1 G佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
: Y5 a4 C7 N: w! @: N5 c7 D3 ?& c2 j佢e+可以休息下 ...6 X; T- A, A( m! k0 f
$ L7 N; _; c( C8 O* C4 i
我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻 : h1 [6 S  c& }( {0 i& x) m- G
(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)
% T# g: d# y7 q或者青春無敵 : gem 利是妹
( k' V* j' X" j) E. i. h$ W
佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
9 `& F7 X* W/ i; J1 Z6 k/ f+ Y) ]佢e+可以休息下 ...
/ F- H* Y% O4 |- i7 x
* z1 B5 Y. g4 p. o) I我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻
. g9 t2 _5 A8 P1 L' ~(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)& ^- @7 S$ G+ Q( g4 m) P
或者青春無敵 : gem 利是妹:d ...
/ S. z% M1 @* B. Z' [4 P& @2 f' }; O% `e_e 發表於 2010-2-13 03:52 PM
7 i8 K, P/ @- E9 `' T1 g; E
廣東話  包包= tits = 波波3 O6 O/ D8 g' b' z0 T$ m! O
你係台灣人唔怪得唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
77# vbvb 9 n& i0 P( V" j5 F4 Y  m2 o" |
包包
本帖最後由 TriSzeKi 於 2010-2-14 01:43 AM 編輯 # E8 |& F& Q9 T6 X) u* x
: {% ~; I* w4 C7 q
5 v7 |$ K' m1 a5 t  T6 ^2 D蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
3 J% {0 E1 B) I佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
2 o2 S. b, n$ Q5 Y% s8 z朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
# r; \' f6 _3 Ke_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
2 a" E: c; z4 R

" V9 ]+ i6 K) K8 e% p/ ^咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~
我 愛 Tri 家,  Tri 家 愛 SzeKi
$ n- F- g# m9 x! H/ c2 n2 F+ W* }6 \$ i9 i- Y# E0 M
咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~" A5 t; C" |9 X" S+ }# ?2 |4 f$ ^
TriSzeKi 發表於 2010-2-14 01:40 AM
總覺得ck點扮都係似妹仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。