<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv
" Q$ ~& b& s" J
- L0 c3 E2 a! S8 p& p3 f0 z. ? [餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀. 7 v6 Z" |% J$ |5 B' i; o: [/ Z
bobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
7 }' |% Q' |; c+ |
8 G" h, s7 S  w' s; S! k唔彩奶3600渺
9 I5 P# M) S: o7 `' }+ Q

* a1 y+ P) H' k  N- q唔彩奶3600渺
0 j5 K7 M/ d; D  E  c/ Vvv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
& {, j! k* @5 J0 L8 u( f

; y7 L% J4 \) y2 o8 a+ w( m- ~[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
; w. F- @) t- I1 H/ Y
" V  q- W$ I/ V1 O/ N: D( O
& I; c+ P1 U; `! _" S" ?3 x2 W6 \
: M/ F9 |+ ^8 q
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
) A, U& a' B& H& S; ubobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
" m6 H* p+ V0 u2 F
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv # T! l+ i; q7 x- @
. r& V% C* L& t# j7 w+ q: v
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv ' c- E, M% l' |0 [& N
- d% p  F- T+ S0 G" I
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
! d$ X4 ^# y& h, a  L: Lbobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
' p. e% g3 W1 n+ T6 A. l

3 R! m' s# F3 {- N
0 T; X& b' T! I1 ~: l果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv % G# s$ u7 F" X3 {: j! R
+ L1 ^/ a( C: P6 M; S+ g4 T
easy汁 = 奶汁

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:42 PM 編輯   s) U% q9 ?9 _8 b6 g
! X- w. f0 H9 |; F! E: B
75# vv1668vv
8 O, \3 J3 s: c, C0 q% l: q$ s
easy汁 = 奶汁
; w( c$ D0 Y' i. N4 c8 tbobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
0 X2 I0 {- E* n
# \2 Q; w4 w$ l$ m! A3 n+ j" N, \喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv . n5 n3 Z. K) q0 Q# t

: y+ c2 E+ g4 T/ N5 i7 d樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv
# B! A# Q+ c0 x& C- _: D+ j( g; d' B8 a3 h1 Q
樹水, I楝盧喎. * C3 D3 t  M- F7 S) r
bobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
/ P8 R4 P8 [. Y+ t1 [
# e6 m- o' J9 V  E8 ^' ^4 v2 B9 ]; B嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv
+ Y" [$ b. E# E  B& @) I; M9 T" _# x( {
嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。