<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-15 20:54:
( q- Z# Y+ m1 u5 w! [, k, Z/ X- {hi~~all
1 v% M' v( c6 p$ Y3 J2 y" dhi hi
EF小人物

Originally posted by Asurada129 at 2005-9-15 08:57 PM:+ ?) X' v6 h% K1 O" O8 i3 N
) |6 ~, L2 ~( |( d$ L& [
今日唔見左少~~~都未問佢要唔要頭shot
# l0 M# U+ a( W3 f+ T
佢一定要咖啦~
Originally posted by wer at 2005-9-15 08:58 PM:
. L# E/ i/ I3 S" g. n! H% j# f- o: x! z! z3 C
hi hi
* c9 Q. Z& G' M  H& Z& Q9 s; R( t
hi~~wer
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-15 20:57:  K5 k5 B- {% v9 n" V

) j4 k* [) ~  I1 ]今日唔見左少~~~都未問佢要唔要頭shot
* G6 j" B& N; R) W5 B: x/ h話時話他去左邊?
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-15 08:58 PM:) b+ V: w3 k/ s! V
/ j8 A+ L- ]$ r- b; |( n3 g1 x
佢一定要咖啦~
: s0 U; z. {' j- N! r! @( Y8 m$ |但剩番4個~~我預左個武士俾佢.....我仲未公開的
Originally posted by wer at 2005-9-15 09:03 PM:
) I" `% K8 ], U9 n5 t4 v: g8 i: Z2 p5 o
話時話他去左邊?
' M  d4 O4 s* O2 t唔知呀~~~我日日同佢好似話相撞咁....次次見到佢留post時..叫佢又冇回應(潛左)...到佢回來時又到我潛左............................
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-15 09:04 PM:1 P) ^; D! b8 I/ _6 h7 L; W' _

$ d* w5 [& D0 P8 J但剩番4個~~我預左個武士俾佢.....我仲未公開的
% F: i5 v, h% r
武士
各位好!
等我一陣,我change頭像
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-15 09:08 PM:1 R0 `7 v+ K$ |0 ~9 `, W) \

# x1 l" o" a0 o8 y! W. v* L武士
+ Y) e9 ]" n9 f7 E2 z
新條...呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。