<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
俾返個 head 我 !!
冇人比 head 就借娜娜個 head 黎用住先啦!!
http://item.slide.com/r/1/42/i/YBoIHgXKnz_NGBw7mowxBY78FdD49v0V/
好難打  拍住2個勁人都係去到7層
如果唔係我屎,一定唔會得7層
血殺天使已沒有了再戰之力。
你總共造成對方 100% (652 點) 傷害。
血殺天使總共造成對方 43.98% (234 點) 傷害。
你技高一籌,獲得了勝利!
你總共獲得 4 點聲望。

koyra已沒有了再戰之力。
你總共造成對方 100% (523 點) 傷害。
koyra總共造成對方 29.7% (158 點) 傷害。
你技高一籌,獲得了勝利!
你總共獲得 4 點聲望。
原帖由 唔見左個頭 於 2009-7-5 05:16 PM 發表

入左武館未呀你
未,仲申請緊
原帖由 nbn 於 2009-7-5 06:17 PM 發表
好難打
  住2個勁人都係去到7層
如果唔係我屎,一定唔會得7層
你搵到人拍
幾lv
升1層差好遠
http://item.slide.com/r/1/42/i/YBoIHgXKnz_NGBw7mowxBY78FdD49v0V/
原帖由 唔見左個頭 於 2009-7-5 06:36 PM 發表

你搵到人拍
幾lv
升1層差好遠
至衰我今日升唔到去28,如果唔係都可以一試
原帖由 gn00987333 於 2009-7-5 06:43 PM 發表
至衰我今日升唔到去28,如果唔係都可以一試
咸卡可能琴日練通宵
佢而加刀未浦頭得2個人
衰雞琴晚切磋個系統唔知點解睇唔到點打瓜佢
原帖由 唔見左個頭 於 2009-7-5 06:45 PM 發表

咸卡可能琴日練通宵
佢而加刀未浦頭得2個人
【奪取雞鳴台】                支線任務 - 戰鬥型                                               
  •                                 1. 前往函谷關-雞鳴台-第十層内,殺死尉缭。                                                                                                                                                                                                (0/1)
  •                                 2. 返回副本地圖-函谷關内,找副本大瞎報告副本戰鬥信息。                                                                                                                                                                                                未完成
我已經接左呢個任
原帖由 唔見左個頭 於 2009-7-5 06:36 PM 發表

你搵到人拍
幾lv
升1層差好遠
2個都玩劍,1個LV31 1個LV29
打到第7層3隻怪獸都800血 我打第1個........我只係打到條女1半血 係我害死成隊人
原帖由 唔見左個頭 於 2009-7-5 06:45 PM 發表

咸卡可能琴日練通宵
佢而加刀未浦頭得2個人
佢已經上到LV25啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。