<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2008-7-31 10:16 PM 發表:

一個月前都仲有錢 仲諗住買下dvd/書睇下 買cd聽下
依家乜都冇買過 唔經唔覺 唔知咩事 洗晒d錢
何超瓊真係好正
原帖由 自由神 於 2008-7-31 09:58 PM 發表:
我仲後悔緊......點解要等果一毫
你冇做錯, 等啱價係啱
原帖由 自由神 於 2008-7-31 10:20 PM 發表:

唉!倒水咁呀!
真係睇住D錢愈黎愈少囉
仲要係有成3位數
又少買野 有時去happylemon買杯珍珠奶茶飲下 再唔係買下報紙雜誌
m記10年都唔買一次黎食
食飯同 八達通阿媽貼我既
點知依家銀包連50都冇
原帖由 小小康 於 2008-7-31 10:18 PM 發表:
呢啲問題,好多學生都會遇上。
諗番起當時,我為咗慳啲錢,飯都唔食,求其食個公仔麵就當一餐
我果陣.........個個出去食
我一個人食$5包炒麵..........
原帖由 e_e 於 2008-7-31 10:21 PM 發表:

何超瓊真係好正
你同我講做咩呀
原帖由 d228216 於 2008-7-31 10:23 PM 發表:
你冇做錯, 等啱價係啱
而家因為粒糖唔見左間廠
原帖由 自由神 於 2008-7-31 10:24 PM 發表:

我果陣.........個個出去食
我一個人食$5包炒麵..........
我係你既crossover
出去食$5包炒面
學校既炒面仲貴
原帖由 SCM 於 2008-7-31 10:21 PM 發表:

我都試過
係中二,中三個時 為左買張$120既online game點數卡
日日唔係公仔面就三文治做lunch
依家諗返起都覺得自己on9
120一張好貴喎, 咩 game 尼?
原帖由 SCM 於 2008-7-31 10:23 PM 發表:

仲要係有成3位數
又少買野 有時去happylemon買杯珍珠奶茶飲下 再唔係買下報紙雜誌
m記10年都唔買一次黎食
食飯同 八達通阿媽貼我既
點知依家銀包連50都冇 ...
唉.......自從試過窮到無飯食之後....
而家無論點都會慢慢儲錢
起碼有咩事上黎都有一段日子唔使亂咁黎
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-31 10:26 PM 發表:

120一張好貴喎, 咩 game 尼?
巨商
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。