<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kuru at 2006-4-17 03:32 AM:

d人唔理個過程,只理會結果,
如果保守可以贏波,係冇人計較既~
盧森保高就係太保守...........而且保守既戰術真係唔o岩皇馬打
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 03:32 AM:

安帥都好,起碼佢會有進攻既戰術
一切都要係球季結束先知
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-17 03:33 AM:

盧森保高就係太保守...........而且保守既戰術真係唔o岩皇馬打
皇馬球迷唔可能接受到踢保守戰術既領隊,盧森保高就係一個顯例..=.=”
其實佢都好慘~哈~不過佢上星期攞左個巴甲最佳教練,唔知有冇記錯個獎名~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-17 03:34 AM:

一切都要係球季結束先知
世界盃完左之後~如果有d咩新星,唔理前中後,皇馬又可能會買...
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 03:34 AM:

皇馬球迷唔可能接受到踢保守戰術既...
我都接受唔到保守踢法,佢地保守咪會好似依家咁囉,下下1-1= =""""""
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 03:35 AM:

世界盃完左之後~如果有d咩新星,唔理前中後,皇馬又可能會買...
唔係啩
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-17 03:35 AM:

我都接受唔到保守踢法,佢地保守咪會好似依家咁囉,下下1-1= =""""""
卡路既4-1-4-1...冇兩翼同埋足夠傳球手,單前鋒冇可能會發揮到...
算啦~下季踢返雙前鋒吧...魯爾都搵返最前既位置先會有返好表現
不過咁樣就要中場改組...唉,好煩呀
Originally posted by abc123aa at 2006-4-17 03:35 AM:

唔係啩
依家d聲氣都唔大,都應該係等世界盃之後先決定啦~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 03:38 AM:

卡路既4-1-4-1...冇兩翼...
換左卡路士同施丹先有得諗其他陣囉,就算有個好陣,用死一班人都係死........施丹下年做後備啩,可以做後備殺手,佢都唔會介意啦
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 03:38 AM:

依家d聲氣都唔大,都應該係等世界盃之後先決定啦~
迪維斯呢個真係唔錯,不過好似又係「燥王」果類球員
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。