<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-17 10:10 PM:

個頭像我自己整比自己嫁,你轉返佢啦,你要既話我可以幫你整
比人發現左...冇面見人了
Originally posted by andy020290 at 2006-4-17 02:09 PM:

係~同阿祖安奴差唔多~不過阿祖安奴更加強...
感覺上巴迪斯達零肢肪,所以似鋼根。

阿祖安奴有d肥肉o係面,似大肉腿。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-18 12:57 AM:

感覺上巴迪斯達零肢肪,所以似鋼根。

阿祖安奴有d肥肉o係面,似大肉腿。哈哈!!
但阿祖安奴果隻大肉腿十分之勁呢...巴迪斯達以前d speed都幾快...而家  唉...  希望佢地2個既態都快d番黎啦..

[ Last edited by andy020290 on 2006-4-18 at 01:10 AM ]
Originally posted by andy020290 at 2006-4-17 07:49 PM:
但係我聽人講過皇馬係借銀行錢去買人....
逢係生意人都會問銀行借錢,唔關係唔係有錢冇錢事,
因為永遠攞人d錢黎投資都唔會攞自己錢,
呢個原理,即係你存錢落銀行,銀行拎你d錢做投資
但唔會個董事拎自己錢一樣咁解~
Originally posted by andy020290 at 2006-4-17 07:49 PM:
但係我聽人講過皇馬係借銀行錢去買人....
唔駛講成隊波,淨係碧咸d身價都夠我洗成世~
Originally posted by kuru at 2006-4-18 01:19 AM:

唔駛講成隊波,淨係碧咸d身價都夠我洗成世~
淨係碧咸既一年人工都夠我洗好耐甚至一世..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-18 01:37 AM:

淨係碧咸既一年人工都夠我洗好耐甚至一世..........
我比較想要米高佐郭一年的人工,又或者KG既一年人工多d。哈哈!!NBA球星既人工遠高於足球員。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-18 01:57 AM:

我比較想要米高佐郭一年的人工,又或者KG既一年人工多d。哈哈!!NBA球星既人工遠高於足球員。
我想要李嘉誠一年既人工
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-18 01:57 AM:

NBA最低人工大概幾多~???

[ Last edited by tkk2p on 2006-4-18 at 02:37 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。