<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lyon at 2007-4-3 01:05 PM:

"屌"係得一個字
但有過...
我有兩篇會幾似av架 , 係暑假出~~
你講咁多點 , 我唸可符合幾點
但如果符合晒 , 會唔會變左累贅???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-3 05:30 PM:

我有兩篇會幾似av架 , 係暑假出~~
你講咁多點 , 我唸可符合幾點
但如果符合晒 , 會唔會變左累贅???
我只係話有好多種配對 ~~

點樣將過程細膩地描述出嚟, 每一刻嘅興奮, 激動 & 氣氛
重點係你嘅大作令讀者投入, 產生共鳴
好似自己同文中女主角(or 男主角)做愛一樣
或讀者回憶起自己經歷, 而春心盪漾, 回味無窮 ~~

[ Last edited by Lyon on 2007-4-3 at 06:33 PM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-3 04:28 PM:

佢年中溝十打八打 ...
...............................................  
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-3 16:28:

佢年中溝十打八打 ...
死仔甘又妖言惑眾!
作死你呀??!
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-3 18:37:

...............................................  
依家無喎....................
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-3 07:02 PM:

依家無喎....................
依家無喎, 一陣同聽日就唔知啦 ~~
尋日把心一橫拎哂d 表去個世伯間錶鋪換電,呆坐左5 個鐘!
仆街...........換電換左成萬蚊我都算經典..........
Originally posted by Lyon at 2007-4-3 07:06 PM:

又多個衰仔妖言惑眾
Originally posted by Lyon at 2007-4-3 19:06:

我依家摷返d 錶盒出嚟都摷到一頭煙...........
加加埋埋成50幾隻呀.......
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-3 07:06 PM:
尋日把心一橫拎哂d 表去個世伯間錶鋪換電,呆坐左5 個鐘!
仆街...........換電換左成萬蚊我都算經典..........
究竟有幾多隻錶呀衰豬....................................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。