<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
wooo~ income yesterday!

Tonite

入球大細
星期四 6 意大利 U21 對 葡萄牙 U21 大 @ 2.10 $1,000

Why?
風流, 風流
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by kakeidevil at 21-6-2007 15:13:

ED現哂型喇!之前仲牙眨眨!
仲有九日~
咪睇小我~~~

Originally posted by 艾力克 at 21-6-2007 16:56:

你地搞掂去啦

1. 每週冠軍 +6, 每週榜尾 -3 唔贊成, 因為可能玩一次/唔玩都做倒冠軍
2. 每月冠軍 +30, 每月榜尾 -6 贊成, 但加分太多(或者duff以為嬴梗)
3. 波膽落注中左 +6 咁會令個個都估波膽
4. 負分可問觀音借庫, 不過要計息 可以考慮, 但相信冇人會借
一係我改改佢嘞....話晒大家都辛苦左成個月..(雖然唔係玩真銀..)..
但冇功都有勞....唔可以唔慰勞吓佢地既.....

1. 每週冠軍 +3, 每週榜尾 -1. 每週冠軍以每週落不少於三注者為計,幾串幾只當一注.
   (咁就解決到玩家贏錢即縮的問題)
2. 每月冠軍 +18, 每週榜尾 -3. 每月冠軍必須最少參與三十天及落不少於十五注.
   (加分減少左, 玩家數目限制左,搞掂)
3. 波膽落注中左 +4. 只可於一場落最多一個波膽及最少 $50 才能獲加分.
   (你估波膽咁易估咖.....)
4. 觀音借庫 = Bank, 你有冇玩過大富翁 只不過改良玩法遮......
   反正暫時都未有人負分 ......

KO~~~

[ Last edited by Duffy on 2007-6-21 at 06:01 PM ]
Originally posted by harvey22 at 2007-6-21 17:21:
Hello Hello what is  美國芝華士? Why not a city ga??
芝華士幾好飲啊
溝綠茶仲正
de~~~~~~~~

[ Last edited by kakeidevil on 2007-6-21 at 06:01 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 21-6-2007 16:59:
求下你唔好加我分啦, 要加就加俾duff啦
小喇叭我要我會自己攞..........
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-21 16:59:
求下你唔好加我分啦, 要加就加俾duff啦
得得得!以後唔加你分喇!
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 17:42:

仲有九日~
咪睇小我~~~

愈玩愈低.............愈玩愈低.............愈玩愈低.............
Originally posted by kakeidevil at 21-6-2007 18:00:
一靜不如一動, 最多我搞
(不過我加唔到自己分 )
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 17:59:

一係我改改佢嘞....話晒大...
改一改順晒喎
支持支持支持
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。